Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Ο Μπάιντεν ξεσπά στο Fox News Reporter για πληρωμές σε μετανάστες που χωρίζονται από τον Τραμπ, λέει ότι αυτές οι οικογένειες «αξίζουν αποζημίωση!»

  Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, 2021

Tommy Christopher


Photo: Αρχείου

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ξέσπασε σε δημοσιογράφο του Fox News, ο οποίος ρώτησε για την αποζημίωση που διαπραγματεύεται για οικογένειες που χωρίστηκαν από την κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το πρωί του Σαββάτου, ο πρόεδρος πήγε στην κρατική τραπεζαρία του Λευκού Οίκου για να γιορτάσει την ψήφιση του δικομματικού νομοσχεδίου για τις υποδομές και δέχθηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους.

Όταν ο δημοσιογράφος του Fox News Ντέιβιντ Σπουντ ρώτησε για αναφορές ότι οι μετανάστες που χωρίστηκαν υπό τον Τραμπ θα μπορούσαν να λάβουν διακανονισμούς έως και 450.000 δολάρια ανά άτομο — μια έκθεση που ο πρόεδρος αμφισβήτησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ένας αγριέμενος Μπάιντεν διευκρίνισε ότι αμφισβητεί το ποσό που αναφέρθηκε και είπε ότι αυτές οι οικογένειες «αξίζουν αποζημίωση» για όσα τους έβαλε η κυβέρνηση του Τραμπ:

Spunt: Είπατε την περασμένη εβδομάδα ότι αυτή η έκθεση σχετικά με τις οικογένειες μεταναστών στα σύνορα που λαμβάνουν πληρωμές ήταν σκουπίδια.

Biden: Όχι, δεν το είπα αυτό, κατάλαβες ότι ήταν απ’ ευθείας.

Spunt:  Είπες ότι όλοι όσοι περνούν τα σύνορα παίρνουν 500, 450.000,00 δολάρια.  Έτσι, ο αριθμός είναι αυτό με το οποίο είχατε πρόβλημα.

Πρόεδρος Μπάιντεν: Ο αριθμός στον οποίο αναφερόμουν.

Εντάξει, εντάξει.

Πρόεδρος Μπάιντεν: Τώρα άκου πώς έχει το πράγμα.

Spunt:  Ναι, σίγουρα.

Πρόεδρος Μπάιντεν: Εάν, στην πραγματικότητα, λόγω της εξωφρενικής συμπεριφοράς της προηγούμενης κυβέρνησης, έρχεστε πέρα από τα σύνορα, είτε ήταν νόμιμο είτε παράνομο, και χάσατε το παιδί σας. Έχασες, το παιδί σου έφυγε. Σου αξίζει κάποιου είδους αποζημίωση! Δεν έχει σημασία ποια είναι η περίσταση.

Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών μπήκε στη διαμάχη αυτή την εβδομάδα εκδίδοντας μια δήλωση που ερμήνευσε ομοίως την προηγούμενη δήλωση του Μπάιντεν ότι δεν θα απονεμηθεί αποζημίωση, μια ιδέα που ο Λευκός Οίκος γρήγορα διέψευσε.

Ο Μπάιντεν αγνόησε τη συνέχεια που επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου