Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Μολύνθηκαν άτομα που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις των Αρχόντων

ΒΟΣΤΩΝΗ Τουλάχιστον τρία άτομα, μέχρι στιγμής, από εκείνους που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου του Τάγματος των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα μολύνθηκαν από κορωνοϊό, σύμφωνα με ανακοινωθέν του Τάγματος. Βασικά πρόκειται για το επίσημο δείπνο το βράδυ του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton στο οποίο παρακάθισαν περί τα εννιακόσια άτομα, η πλειάδα των οποίων δεν φορούσε μάσκα, αλλά και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στη Θεία Λειτουργία στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Νέας Υόρκης όπου τελέσθηκε Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντoς του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος της Λειτουργίας έγινε η προχείριση των νέων Αρχόντων.
Όσοι συμμετείχαν στο δείπνο το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Hilton υποχρεούντο κατά την είσοδο τους στην αίθουσα της εκδήλωσης να επιδείξουν την σχετική κάρτα του εμβολιασμού τους. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και την άλλη ημέρα το πρωί για την είσοδο τους στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος.
Πληροφορίες του «Ε.Κ.» αναφέρουν ότι ανάμεσα σ’ αυτούς που μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό είναι κι ένας ιερεύς από τη Νέα Υόρκη, ένας Άρχοντας επίσης από Νέα Υόρκη, κι ένας γιατρός εκτός Νέας Υόρκης.
Το Τάγμα των Αρχόντων κάνει έκκληση όπως εάν οιασδήποτε άλλος έχει μολυνθεί να ενημερώσει αμέσως το Γραφείο του Τάγματος στον τηλεφωνικό αριθμό (212) 570 – 3550 ή στο e-mail ως εξής info@archons.org και επίσης να ενημερώσει εκείνους με τους οποίους ήλθε σε επαφή χαιρετισμού ή εγγύτητα στο τραπέζι του δείπνου.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου