Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ανδρέας Λοβέρδος από Ηλεία: «Θέλω να κάνω το ΠΑΣΟΚ ξανά μεγάλο!»

 Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, 2021
• Υπέρμαχος της τροπολογίας για την Πατρών – Πύργου και της δημιουργίας αθλητικού πανεπιστημίου στην Αρχαία Ολυμπία

«Το ΚΙΝΑΛ απέτυχε, θέλω να κάνω ξανά μεγάλο το ΠΑΣΟΚ!» απάντησε σε σχετική ερώτηση της εφημερίδας «Πατρίς» για την ονομασία του κόμματος και κατά πόσο μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην παράταξη, ο Ανδρέας Λοβέρδος στην χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Εργατικό Κέντρο στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ηλεία που είχε τελευταίο σταθμό τον Πύργο.

MEΣΩ… ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Ο κ. Λοβέρδος κατά την δεύτερη του επίσκεψη στον νομό μετά τον περασμένο Αύγουστο τόνισε πως «Δεν θέλουμε να φύγει κανείς αλλά δεν μπορούμε να παραμερίσουμε ένα όνομα που έδωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ένα σύμβολο που είναι το σύμβολο του φωτός και ένα χρώμα που είναι το χρώμα κατατεθέν μας .Το ΠΑΣΟΚ δεν κρίνεται αλλά συγκρίνεται και συγκρινόμενο υπερέχει και η αλλαγή του ονόματος θα είναι ένα από τα αίτια της επιστροφής του κόσμου. Τα άλλα θα είναι οι συμμαχίες στα οποία εγώ έχω τραβήξει διαχωριστική γραμμή στην συμμαχία για την οποία γίνεται λόγος. Καμία συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι προοδευτικό κόμμα» και συμπλήρωσε πως από το ίδιο βράδυ ενδεχόμενης εκλογής του, θα επιστρέψει η ονομασία «ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου