Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Στην Αρχαία Ολυμπία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου, 2021


Ο κ. Μητσοτάκης προεδρεύει σε σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, με αντικείμενο τη λήψη μέτρων αποκατάστασης της πληγείσας από τις πυρκαγιές περιοχής.

Στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας έφτασε λίγο πριν τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης προεδρεύει σε σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα, με αντικείμενο τη λήψη μέτρων αποκατάστασης της πληγείσας από τις πυρκαγιές περιοχής.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν: οι Υπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προσασίας Χρήστος Στυλιανίδης και Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας καθώς επίσης και οι Υφυπουργοί Παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, και Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς.

Συμμετέχουν επίσης ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι, καθώς και στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου

Στην Αρχ. Ολυμπία… η Αμαλιάδα!

Στην Αρχ. Ολυμπία βρέθηκαν σήμερα καταστηματάρχες της Αμαλιάδας και η διοίκηση της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας για να δουν και να ενημερώσουν τον Πρωθυπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι τους! Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, Νίκος Σιαψάλης, μάλιστα, παρέδωσε και σχετικό υπόμνημα στον Πρωθυπουργό, ζητώντας λύσεις…

Η σύσκεψη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 11:00 το αργότερο και από κυβερνητικής πλευράς να έχει εκφρασθεί η πρόθεση της για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από τις φωτιές του Αυγούστου στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Και η Πρόεδρος….

Στις 11:30 της ίδιας μέρας στο αίθριο του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας θα γίνουν τα εγκαίνια της ψηφιακής εφαρμογής που θα δείχνει στους επισκέπτες του Αρχαιολογικού Χώρου της Ολυμπίας και του Μουσείου της κοιτίδας του πολιτισμού, με βάση τα στοιχεία της επιστημονικής έρευνας, το τι υφίσταντο στην αρχαιότητα που υλοποιείται σε συνεργασία με την Microsoft.

Τα εγκαίνια θα γίνουν παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ εκτός των προαναφερθέντων κυβερνητικών στελεχών θα παραβρεθεί και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Η ψηφιακή αυτή εφαρμογή που θα τεθεί σε λειτουργία εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής στον τομέα του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της αξιοποίησης των ψηφιακών δυνατοτήτων που υπάρχουν σήμερα.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου