Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Η Δήμητρα Λιάνη για επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ

  Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, 2021

 "Όταν έχεις πιτυρίδα και παίρνεις ένα σαμπουάν και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις;"

Όλα όσα είπε στο "Πρωινό"

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Καλεσμένη στο "Πρωινό” το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου. Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, το ελληνικό #ΜeΤoo και την δική της περίπτωση στο παρελθόν που είχαν διαρρεύσει προσωπικές της φωτογραφίες.

Για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην πολιτική και την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝ.ΑΛ ανέφερε: "Όταν έχεις πιτυρίδα και παίρνεις ένα σαμπουάν και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις; Δεν το ξαναπαίρνεις! Το έχουμε δει αυτό. Πέρα από την πλάκα πιστεύω, τα πράγματα είναι αρκετά επικίνδυνα και δεν ξέρω πόσο το έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός. Το κλίμα που έχω είναι ότι στην κοινωνία ο Γιώργος δεν αντιπροσωπεύει τίποτα” ενώ ερωτώμενη ποιος θα βγει είπε: "Πιστεύω ο Γιώργος” αιτιολογώντας την αποφάσή της.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

"Ο Ανδρέας δεν ήθελε τον Γιώργο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Το είχε πει και σε μία συνέντευξη στα "Νέα” όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη διαδοχή από τον γιο του και απάντησε πως θα ήταν καταστροφική. Αυτά είναι γραμμένα. Αν κάποιος ψάξει στα αρχεία θα τα βρει” υποστήριξε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου ενώ στη συνέχεια τόνισε: "Ο Γιώργος είναι εκείνος που διέλυσε το κόμμα, έφτιαξε ένα μικρό ασήμαντο κόμμα, δεν μπήκε στη Βουλή, άφησε το όνομα Παπανδρέου εκτός Βουλής και μας έβαλε σε περιπέτειες στο ΔΝΤ”.

Τι δήλωσε για τις επιθέσεις που δέχτηκε στο παρελθόν; "Ήταν η αχίλλειος πτέρνα για να χτυπήσουν τον Ανδρέα. Τότε ήταν ξεκάθαρα πολιτικό. Κανείς δεν μίλησε. Κάποιοι καλλιτέχνες όπως ο Λάκης Λαζόπουλος και η Αλίκη Βουγιουκλάκη βγήκαν μπροστά και με στήριξαν. Με ενόχλησε που με κρέμασαν στα μανταλάκια χωρίς να έχω ποζάρει, χωρίς να έχω πληρωθεί και χωρίς να έχω φτιαχτεί” εκμυστηρεύτηκε ενώ συνέχισε αναφερόμενη στο #MeToo λέγοντας πόσο κακό είναι να παρενοχλεί ένας άνθρωπο έναν άλλον λέγοντας μάλιστα πως έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση σε νεαρή ηλικία.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ανέφερε: "Δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα. Γιατί φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη. Αυτή τη στιγμή παίρνω 870 ευρώ. Χρωστάω και στην εφορία. Έχασα τη μισή σύνταξη γιατί η Νίμπλουμ παίρνει την μισή. Μοιραζόμαστε τη σύνταξη του Ανδρέα με τη Νίμπλουμ” ενβώ για την περιουσία του εμβληματικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε: "Το ένα σπίτι έχει φύγει για πλειστηριασμό, το άλλο σπίτι νοικιάζεται και πάει στην εφορία γιατί είναι μεγάλο το χρέος και γιατί με κυνήγησαν πολιτικά. Δεν παίρνω ενοίκια. Τα παίρνει η εφορία [...] Όλα αυτά οφείλονται σε ένα σχέδιο εξόντωσης. Το έχει καταλάβει ο κόσμος πώς μου την έπεσαν μετά; Άγρια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου