Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ζάεφ – Παραιτήθηκε από πρωθυπουργός των Σκοπίων (άστους να λένε, Σκόπια είναι, άντε πες "δίπλα από την Αλβανία")

 Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου, 2021

Ο Ζόραν Ζάεφ γνωστοποίησε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα του 

κόμματός του και παραιτείται από πρωθυπουργός της

χώρας και από αρχηγός του κόμματός του.


Συντριπτική ήττα υπέστη το κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που διεξήχθησαν σήμερα, καθώς έχασε με μεγάλη διαφορά τόσο στον δήμο των Σκοπίων, όσο και σε όλους τους άλλους μεγάλους δήμους της χώρας όπου στήθηκαν χθες κάλπες.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο Ζόραν Ζάεφ γνωστοποίησε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα του κόμματός του και παραιτείται από πρωθυπουργός της χώρας και από αρχηγός του κόμματός του.

Ο Ζόραν Ζάεφ είναι πρωθυπουργός της χώρας από τον Μάιο του 2017.

Επιτρέψτε μου να συγχαρώ τους αντιπάλους μας για τη νίκη σε αυτές τις εκλογές. «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον εαυτό μου, παραιτούμαι από πρωθυπουργός και πρόεδρος του SDSM, συγχαίρω όλους τους προοδευτικούς πολίτες που πολέμησαν σκληρά για μια ολοκληρωμένη Βόρεια Μακεδονία», δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ.

Ο κ. Ζάεφ είχε προαναγγείλει ότι θα παραιτηθεί εάν το κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM), του οποίου ηγείται, ηττηθεί στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον μητροπολιτικό δήμο των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου