Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Επεισόδια και τραυματισμοί στη συγκέντρωση πυροσβεστών

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, 2021 

Από «ήρωες» τους έκαναν «μπαχαλάκηδες».

Κρότου - λάμψης, ρίψη νερού με τον «Αίαντα» και χημικά χρησιμοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, στη Λεωφόρο Κηφισίας. 

Οι πυροσβέστες, μόνιμοι και εποχικοί, είχαν προγραμματισμένη πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας με γνωστό στις αστυνομικές αρχές τον τόπο και τον χρόνο. Συγκεντρώθηκαν περίπου χίλια άτομα από όλη την Ελλάδα (σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις), αλλά από την ΕΛ.ΑΣ δεν διεκόπη στο σωστό χρόνο η κυκλοφορία των οχημάτων, με αποτέλεσμα οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους να μπλοκαριστούν μπροστά στο υπουργείο, αλλά και να δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων. 

Οι επιτελείς της Αστυνομίας αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα μέσα, που χρησιμοποιούν σε πορείες με επεισόδια για να απωθήσουν τους διαδηλωτές.> 

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Αποτέλεσμα; Τουλάχιστον ένας εποχικός πυροσβέστης να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο δάχτυλο από κρότου - λάμψεις και συνάδελφοί του να έχουν προσαχθεί σε αστυνομικά τμήματα.

Η Huffpost.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο τής Ομοσπονδίας των Πυροσβεστών, Δημήτρη Σταθόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης στο σημείο ήταν μόνο εποχικοί πυροσβέστες και συμπλήρωσε ότι καταδικάζει τα επεισόδια, τα οποία αμαύρωσαν τη μεγαλιώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου