Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι – «Η σύζυγος του οφθαλμιάτρου δεν ξέρει τίποτα για την αιματηρή επίθεση»

  Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, 2021

Σκληρή αντιδικία για την επιμέλεια του παιδιού

Να μην γνωρίζει όλα όσα έχουν συμβεί στην Ελλάδα με τον άντρα της, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του το μεσημέρι της Πέμπτης στο Χαλάνδρι, εμφανίζεται η σύζυγος του 68χρονου οφθαλμιάτρου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Αλεξανδράκη, «η γυναίκα του δεν ξέρει τίποτα γιατί είναι στην Ελβετία που είναι η κόρη του. Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει. Η κόρη του εργάζεται στην Ελβετία και είχε πάει να την δει η γυναίκα του. Δεν ξέρει ότι ο άντρας της ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση. Τώρα δεν έχω κάποιο νεότερο. Το μικρό το κοριτσάκι υποθέτω ότι ήταν με την γυναίκα που το προσέχει».

Παράλληλα, ο ίδιος αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του του οφθλαμίατρου, είπε στο newsit.gr πως «μίλησα με τον γιατρό στις 17.45. Έφαγε δύο σφαίρες και μου είπε ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή».

Βιολογικός πατέρας του παιδιού ο γιατρός

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, η γυναίκα είναι η βιολογική μητέρα του κοριτσιού, την επιμέλεια του οποίου έχει πλέον ο άνδρας που πυροβολήθηκε, ο οποίος είναι γνωστός οφθαλμίατρος.

Στο LiveNews, μίλησε ο Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, δικηγόρος του γιατρού. Ο ίδιος τόνισε υπάρχει μια μακρόχρονη διαμάχη ανάμεσα στη δράστρια και τον τραυματία γιατρό. «Ο κ. Νέος είναι οφθαλμίατρος, είναι παντρεμένος, έχει δύο κόρες, με μία Αγγλίδα και είχε μια εξωσυζυγική περιπέτεια με την Κλοντιάνα Τσέλο. Από αυτή τη σχέση γεννήθηκε ένα παιδί. Τον είχε εξαπατήσει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και τελικά έμεινε έγκυος και κράτησε το παιδί και έκτοτε άρχισε να τον εκβιάζει. Του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά. Είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθήνας με ποινή φυλάκισης για εκβίαση.

Κάποια στιγμή ο κ. Νέος είδε και αποείδε και κάναμε αγωγή για να πάρουμε την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο είχε αναγνωρίσει».

Σκληρή αντιδικία για την επιμέλεια του παιδιού

Στη συνέχεια ο κ. Αλεξανδράκης σημείωσε ότι μετά από σκληρή αντιδικία, ο γιατρός πήρε την επιμέλεια του παιδιού. «Έκτοτε άρχισε ένας γολγοθάς, πήγαινε στο «Υγεία», του έκανε φασαρίες, τρομερές φασαρίες που τον διώξανε από το «Υγεία». Ήταν μια περίεργη προσωπικότητα, δεν έκανε μόνο στον κ. Νέο φασαρίες, ακόμα και στους δικηγόρους που χρησιμοποιούσε. Τους πήγαινε στον δικηγορικό σύλλογο, τους απειλούσε. Ήταν μια σχιζοειδής προσωπικότητα. Τελευταία είχε νοσηλευτεί σε κάποιο ψυχιατρείο», πρόσθεσε ο κ. Αλεξανδράκης.

Έπειτα, ο Αλέξανδρος Αλεξανδράκης σημείωσε ότι δεν έχει νέα για την υγεία του πελάτη του. Να σημειώσουμε ότι ο γιατρός είναι σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται στο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος κατήγγειλε ότι η δράστρια της σημερινής επίθεσης είχε επιτεθεί παλιότερα και στη σύζυγο του γιατρού. Χαρακτηριστικά είπε ότι την έσωσαν από τα χέρια της οι περίοικοι.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου