Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Πολωνία – Στο ύψιστο επίπεδο επιφυλακής οι δυνάμεις ασφαλείας

 Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, 2021

Οι πολωνικές δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται στο ύψιστο επίπεδο επιφυλακής αναφορικά με την κρίση στα σύνορα με τη Λευκορωσία, δήλωσε σήμερα ο Πολωνός πρόεδρος Αντρέι Ντούντα

Πολωνία – Στο ύψιστο επίπεδο επιφυλακής οι δυνάμεις ασφαλείας | tovima.gr

Οι πολωνικές δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται στο ύψιστο επίπεδο επιφυλακής αναφορικά με την κρίση στα σύνορα με τη Λευκορωσία, δήλωσε σήμερα ο Πολωνός πρόεδρος Αντρέι Ντούντα.

«Διαβεβαιώνω ότι η Πολωνία είναι έτοιμη να αποκρούσει αυτή την ενέργεια από τις υπηρεσίες του καθεστώτος Λουκασένκο. Η συνοριοφυλακή μας, ο πολωνικός στρατός, η αστυνομία και άλλες υπηρεσίες βρίσκονται στο ύψιστο επίπεδο επιφυλακής», είπε ο Ντούντα σε τηλεοπτική του ομιλία.

Δέσμευση από την Turkish Airlines

Παράλληλα, εκπρόσωπος της πολωνικής προεδρίας τόνισε ότι η τουρκική αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines δεσμεύτηκε να μην μεταφέρει σε πτήσεις της προς την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, Μινσκ, υπηκόους του Ιράκ, της Συρίας και της Υεμένης.

«Η Turkish Airlines επιβεβαίωσε ότι δεν θα δέχεται πλέον υπηκόους του Ιράκ, της Συρίας και της Υεμένης στα αεροπλάνα για το Μινσκ, με εξαίρεση τους κατόχους διπλωματικών διαβατηρίων», ανέφερε ο εκπρόσωπος στο Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου