Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Αυστηρές ποινές στους ταραξίες του Καπιτωλίου

 Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, 2021

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. («CNBC»). Ομοσπονδιακός δικαστής καταδίκασε τον πρώην μαχητή των μικτών πολεμικών τεχνών, Σκοτ Φέρλαμπ (Scott Fairlamb), από τη Νέα Ιερσέη, σε 41 μήνες φυλάκιση για επίθεση σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Οι εισαγγελείς θέλουν ακόμη μεγαλύτερη φυλάκιση -51 μήνες- για το πιο διαβόητο πρόσωπο της εξέγερσης της 6ης Ιανουαρίου, τον λεγόμενο σαμάνο οπαδό του QAnon Τζάκομπ Τσάνσλεϊ (Jacob Chansley).

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν κατηγορηθεί για εγκλήματα που σχετίζονται με την εξέγερση από υποστηρικτές του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που αντιτάχθηκαν στην εκλογική νίκη του προέδρου Τζο Μπάιντεν και άφησε πέντε νεκρούς.

Η ποινή του Φέρλαμπ είναι η μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης μέχρι σήμερα για οποιονδήποτε από τα εκατοντάδες άτομα που κατηγορήθηκαν ποινικά σε σχέση με την εξέγερση με τους εισαγγελείς να ετυμηγορούν ότι «οι ενέργειές του έπληξαν τις ρίζες της δημοκρατίας μας».

Η ποινή για τον Τσάνσλεϊ έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί στις 17 Νοεμβρίου στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον από τον ίδιο δικαστή, Ρόις Λάμπερθ (Royce Lamberth), ο οποίος καταδίκασε και τον Φέρλαμπ, έναν 44χρονο πρώην ιδιοκτήτη γυμναστηρίου που ζει στη Στοκχόλμη του Νιου Τζέρσεϊ.

Ο αδερφός του Φέρλαμπ, Πρέστον, πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, ένας από τους φρουρούς της Μισέλ Ομπάμα. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φέρεται να παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη τελετή του 2012 για τον πατέρα των αδελφών Φέρλαμπ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου