Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Η ομογενής Σάμερ Ζερβού αποσύρει την μήνυση κατά του Τραμπ

 Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, 2021

"Τζίφος η δουλειά".  Ο λαός μας είναι σοφός.  Από τα βάθη των αιώνων, χιλιετιών παρακαλώ έχει μάθει και από γενιά σε γενιά περνάει η ιστορία και οι μύθοι και τα συμπεράσματα.  Εδώ θα πούμε για την «ομογενή» αυτό που λέει ο λαός «τζίφος η δουλειά».  Βέβαια υπάρχει και το άλλο «όσα δεν έφτανε η αλεπού τα έβαζε κρεμαστάρια». 

Μία αλεπού λοιπόν πλησίασε κάποιο σπίτι στην άκρη του χωριού και έφαγε μερικά σταφύλια που ήταν χαμηλά και μπορούσε να φτάσει.

Τα υπόλοιπα παρ’ ότι πήδησε αρκετές φορές δεν τα έφτανε και δικαιολογήθηκε στις άλλες συν όμοιές της «δεν ήταν καλά αυτά τα σταφύλια, ήταν ξινά και ενώ ήταν ακόμα πάνω στην κληματαριά τα έβαλα σε σακούλες για να γίνουν αργότερα στο τέλος του Φθινοπώρου». 

paneliakos.com 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (AP) – H διαγωνιζόμενη του “Apprentice” που κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση απέσυρε την Παρασκευή την αγωγή εναντίον του.

Η Ελληνοαμερικανίδα Σάμερ Ζερβού (Summer Zervos) μήνυσε τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ σε πολιτειακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης το 2017, λέγοντας ότι την δυσφήμησε όταν ισχυρίστηκε πως εκείνη και άλλες γυναίκες που δήλωσαν ότι υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση, επινόησαν διάφορα πράγματα.

Η κατάθεση της Ζερβού το πρωί της Παρασκευής ανέφερε ότι η υπόθεση απορρίφθηκε και διακόπηκε λόγω αμφιβολιών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να καταθέσει την ίδια αγωγή σε πολιτειακό δικαστήριο στο μέλλον. Η κατάθεση ανέφερε επίσης ότι κάθε μέρος είναι υπεύθυνο για την κάλυψη των εξόδων του.

Η Ζερβού κατηγόρησε τον Τραμπ ότι τη φίλησε και την θώπευσε παρά τη θέλησή της το 2007, δημοσιοποιώντας το γεγονός κατά την διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του, το 2016. Εκείνος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Οι δικηγόροι της Ζερβού, ανέφεραν σε δηλώσεις τους ότι «μετά από πέντε χρόνια, η κ. Ζερβού δεν επιθυμεί πλέον να κινηθεί δικαστικά κατά του εναγόμενου και έχει εξασφαλίσει το δικαίωμα να μιλάει ελεύθερα για όλα όσα έζησε».

«Η Ζερβού εμμένει στους ισχυρισμούς της και δεν έχει δεχθεί καμία αποζημίωση», ανέφεραν.

Η δικηγόρος του Τραμπ, Αλίνα Χάμπα, χαρακτήρισε την απόφαση της ομογενούς να αποσύρει την υπόθεση «συνετή».

«Δεν είχε άλλη επιλογή από το να το να αποσύρει την μήνυση, καθώς τα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν σε αυτό το θέμα κατέστησαν απολύτως σαφές ότι η ο πελάτης μας δεν έκανε τίποτα κακό», ανέφερε σε δήλωσή της Χάμπα.

«Είναι τόσο λυπηρό όταν συμβαίνουν πράγματα όπως αυτό, αλλά τόσο απίστευτα σημαντικό να αγωνιζόμαστε για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Μόνο η νίκη μπορεί να αποκαταστήσει τη φήμη κάποιου!» ανέφερε ο Τραμπ στη δική του δήλωση.

Τον περασμένο μήνα, η Habba είχε ζητήσει από το δικαστήριο την άδεια να καταθέσει ανταγωγή κατά της Ζερβού. Οι δύο πλευρές όφειλαν να ολοκληρώσουν τις καταθέσεις μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου