Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Συναγερμός στα σύνορα μετά τις απειλές Ερντογάν – Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ με τους Αρχηγούς των Επιτελείων

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, 2021

Τη λήψη έκτακτων προληπτικών μέτρων στα σύνορα αποφάσισε το ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με την Αστυνομία και το Λιμενικό μετά τις απειλές Ερντογάν για άνοιγμα των συνόρων σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Συναγερμός στα σύνορα μετά τις απειλές Ερντογάν – Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ με τους Αρχηγούς των Επιτελείων | tovima.gr

Σε έκτακτα προληπτικά μέτρα στα σύνορα προχωρούν οι Ένοπλες Δυνάμεις, σε συνεννόηση με την Αστυνομία και το Λιμενικό  μετά τις χθεσινές απειλές του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για άνοιγμα των συνόρων και προωθήσεις προσφύγων και μεταναστών προς την Ελλάδα.

Αυξημένη ετοιμότητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους Αρχηγούς των Επιτελίων στην οποία αποφασίστηκε η λήψη προληπτικών μέτρων για τη θωράκιση των συνόρων, τόσο των χερσαίων όσο και των θαλασσίων.

Αποφασίστηκε επίσης οι Ένοπλες Δυνάμεις να τεθούν σε αυξημένη ετοιμότητα αλλά και να αναφέρονται άμεσα από τις μονάδες της παραμεθορίου περιστατικά που αφορούν αύξηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών.

Για τη λήψη των έκτακτων μέτρων μάλιστα υπάρχει συντονισμός του ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, με τους Αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού – Ακτοφυλακής προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματικότερη επιτήρηση αλλά και αποτροπή αν χρειαστεί.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου