Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Στο Νο 6 και νέο ρεκόρ η Σάκκαρη, πάντα στο Νο 3 ο Τσιτσιπάς

  Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου, 2021

Ακόμα ένα ρεκόρ για τη Μαρία Σάκκαρη, που ανέβηκε στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης – Σταθερά στο Νο 3 ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στο Νο 6 και νέο ρεκόρ η Σάκκαρη, πάντα στο Νο 3 ο Τσιτσιπάς | tovima.gr

Στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης παραμένει η Μαρία Σάκκαρη, αλλά με νέο προσωπικό ρεκόρ.

Η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια κέρδισε μία ακόμη θέση και είναι πλέον στην έκτη θέση της λίστας, με 3.985, που ανακοίνωσε σήμερα η WTA.

Η 26χρονη ελληνίδα τενίστρια συνεχίζει την πολύ εντυπωσιακή ανοδική πορεία των τελευταίων εβδομάδων, αφού βελτίωσε για 6η διαδοχική φορά το career high της και συγχρόνως και το ρεκόρ της Ελλάδας στην WTA.

Να σημειωθεί πως στις 13 Σεπτεμβρίου η Σάκκαρη κατόρθωσε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που ανέβηκε στο Νο 13 της παγκόσμιας κατάταξης και να ξεπεράσει το ρεκόρ της Λένας Δανιηλίδου (Νο 14), βελτιώνοντας κατά πέντε θέσεις και το δικό της ρεκόρ, που ήταν το Νο 18 έως τότε.

Από τότε έχει βελτιώσει το ρεκόρ της άλλες πέντε φορές.

Από την άλλη, για τον Στέφανο Τσιτσιπά δεν υπήρξαν αλλαγές, καθώς ο έλληνας πρωταθλητής παρέμεινε στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης με 7.840 βαθμούς, πίσω από το σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς και το ρώσο Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου