Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε τον ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη, 5 - 0

 

 Κυριακή, 21 Νοεμβρίου, 2021

Ποιός ΑΡΗΣ;  Μία ήταν η ομάδα στο γήπεδο, ο Άγιαξ της Ηπείρου

Η βαθμολογία της Superleague | tovima.gr

Ένας αγνώριστος Άρης ηττήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να συνεχίζουν την εντυπωσιακή πορεία τους στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, πλέον μετά από αυτήν την νίκη έφτασε τους 16 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε στους 11 βαθμούς και στην 7η θέση.

Βαρύ το κλίμα στον Άρη μετά την ήττα ντροπής από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα, ενώ και ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν «σκασμένος» από την εικόνα της ομάδας του.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, μάλιστα, πήγε και στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης και μίλησε στους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους, ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.  Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάνει μεγάλη επένδυση σε ότι αφορά το ρόστερ της ομάδας του και μέχρι στιγμής δεν βλέπει ανταπόδοση. «Είναι η μεγαλύτερη ντροπή στα 7 χρόνια που είμαι στην ομάδα», είπε αρχικά και πρόσθεσε «Είστε αδικαιολόγητοι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρουσιαστήκατε νωθροί, γιατί κάναμε μία τόσο άσχημη εμφάνιση».

Οι παίκτες από την πλευρά τους δεν είχαν, όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, όρεξη για κουβέντες. Το μόνο που έλεγαν ήταν ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση, ενώ ανέλαβαν και τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο ο Θεόδωρος Καρυπίδης συνομίλησε επίσης με οπαδούς, με τον κόσμο της ομάδας να ζητάει από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να πάρει… κεφαλιά και να διώξει όσους δεν είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για τον Αρη.

«Είναι ξεφτίλα, μία βραδιά ντροπής για τον Άρη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος, ωστόσο, ζήτησε από τον κόσμο ψυχραιμία, τονίζοντας ότι δεν πρέπει οι αποφάσεις να παίρνονται εν βρασμώ ψυχής.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο ΟΦΗ επικράτησε με το «φτωχό» βάσει ευκαιριών 2-0 του Βόλου και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Τέλος, το παιχνίδι του Ιωνικού με τον Αστέρα Τρίπολης δεν ανέδειξε νικητή, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου