Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Νικητές του 42ου Ολυμπιακού Ράλλυ οι Γιάννης Παπαδημητρίου – Νίκος Πετρόπουλος (pics/vid)

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, 2021

Δεύτεροι οι Γιάννης Μπαντούνας (ΑΟΛΑΠ) - Κώστας Σούκουλης (ΑΛΑΚ), ενώ τρίτοι ήταν οι Επαμεινώνδας Καρανικόλας - Γεώργιος Βασιλάκης.

Με μεγάλους νικητές τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Νίκο Πετρόπουλο με Skoda Fabia Rally2 EVO, ολοκληρώθηκε το 42ο Ολυμπιακό Ράλλυ που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Λάλα, της Φολόης και της Αλφειούσας στην Ηλεία.

Το πολύπειρο πλήρωμα έκανε έναν «επαγγελματικό» αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει, ιδιαίτερα μετά την εγκατάλειψη των Τσουλοφτά – Ηλία που ήταν άτυχοι, αφού προσέκρουσε το αυτοκίνητό τους σε δένδρο στην Ε.Δ.1 Αλφειούσα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Δεύτεροι ήταν οι πρωταθλητές Ελλάδας 2018 Γιάννης Μπαντούνας (ΑΟΛΑΠ) – Κώστας Σούκουλης (ΑΛΑΚ) με Mitsubishi Lancer EVO VI, ενώ τρίτοι ήταν ο Επαμεινώνδας Καρανικόλας με τον Γεώργιο Βασιλάκη με FORD FIESTA RALLY4.

Την πρώτη εξάδα της γενικής βαθμολογίας συμπλήρωσαν οι Κωνσταντίνος Τζέμος – Ηλίας Παναγιωτούνης της ΑΟΛΑΠ με MITSUBISHILANCER EVO IΧ, Αναστάσιος Παπαδόπουλος – Ανδρέας Βασιλόπουλος της ΑΟΛΑΠ με SUBARU IMPREZA WRX Sti και Backo – Άρης Ιαβέρης με FORD FIESTA R2.

Από τα υπόλοιπα πληρώματα της Ηλείας οι Ηλίας Τσετσώνης (ΑΟΛΑΠ) – Χρήστος Κουζιώνης (ΑΛΑΚ) με SUBARU IMPREZA WRX Sti ήταν 7οι γενικής, οι Θεόδωρος Πανούτσος και Παναγιώτης Πανούτσος (ΑΟΛΑΠ) με FORD FIESTA R2 ήταν 8οι, οι Γεώργιος Μανέτας (ΑΟΛΑΠ) – Αναστάσιος Παρασκευόπουλος με TOYOTA COROLLA AE 111 ήταν 12οι, οι Αντώνης Δημόπουλος – Χρήστος Ξυνής (ΑΣΜΑ Ηλείας) με TOYOTA STARLET KP60 ήταν 13οι, οι Αναστάσιος Αναστασόπουλος – Αχιλλέας Παρασκευόπουλος (ΑΣΜΑ Ηλείας) με TOYOTA COROLLA AE92 GT ήταν 15οι, οι Δημήτριος Σταυρόπουλος – Ιωάννης Φωτεινογιαννόπουλος (ΑΟΛΑΠ) με TOYOTA YARIS 3DOOR ηταν 17οι, οι Χαράλαμπος Γαζέτας (ΑΟΛΑΠ) – Γεώργιος Φασκιώτης με Mitsubishi Lancer EVO VIII ήταν 21οι, οι Χρήστος Χατζόπουλος – Αριστέα Χατζοπούλου ((ΑΣΜΑ Ηλείας) με TOYOTA COROLLA AE80 GT 1.6 ήταν 23οι, οι Παναγιώτης Ανδρικόπουλος – Χρήστος Λυμπερόπουλος της ΑΟΛΑΠ με PEUGEOT 206 XS ηταν 25οι, ενώ οι Παναγιώτης Λαθούρης (ΑΟΛΑΠ) – Χρήστος Κουφός με TOYOTA STARLET KP60 ήταν 26οι.       

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε με 43 συμμετοχές και τελικά τερμάτισαν 26 πληρώματα, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο δύσκολος και συναρπαστικός είναι ο αγώνας.

Π. Αντωνακόπουλος: “Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι θεσμός για την πόλη”!

Με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης, όπως αρμόζει στην διαχρονική του αξία και μεγάλης σημασίας αθλητικής διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η παρουσίαση των πληρωμάτων του 42ου Ολυμπιακού Ράλλυ στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Πλήθος κόσμου, λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν εκεί για να καλωσορίσουν κορυφαίους αθλητές και να υποδεχτούν τα 43 πληρώματα, αριθμό ρεκόρ στα χρονικά της διοργάνωσης.

Ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος σήκωσε τη σημαία σε ένα από τα πληρώματα, συνεχάρη την “ψυχή” της διοργάνωσης, τον πρόεδρο της ΑΟΛΑΠ Μιχάλη Αποστολόπουλο και ευχήθηκε καλή επιτυχία και ασφάλεια σε όλους τους συμμετέχοντες, δηλώνοντας:

“Συνεχίζουμε την παράδοση δεκαετιών. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι θεσμός για την πόλη. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους πρωταγωνιστές του 42ου Ολυμπιακού Ράλλυ, στον Μιχάλη Αποστολόπουλο την “ψυχή” του αθλήματος και σε όλους όσοι συμμετέχουν και βοηθούν στην διεξαγωγή αυτού του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος. Ο Δήμος Πύργου, ενεργά και αποτελεσματικά, συμμετέχοντας, στηρίζει τη διοργάνωση”.

Στην ράμπα της εκκίνησης, από την δημοτική αρχή, ανέβηκαν επίσης για να παρουσιάσουν πληρώματα ο αναπληρωτής δήμαρχος Πύργου, Γιάννης Αργυρόπουλος εκπροσωπώντας το ΔΣ της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νίκος Κοτσώνης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια βίου Μάθησης και Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς, ενώ από τις πρώτες σειρές το παρών έδωσαν αρκετοί συνεργάτες του Δήμου μεταξύ των οποίων και η άμισθη σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού Φλώρα Παπαγιαννάκη, Το 42ο Ολυμπιακό Ράλλυ διεξάγεται (13-14 Νοεμβρίου) , από το αθλητικό Σωματείο, Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ) και πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), την Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πύργου και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, με την θεσμική υποστήριξη της ΔΗΚΕ Πύργου, του Επιμελητηρίου Ηλείας και του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου καθώς και την οικονομική ενίσχυση 110 χορηγών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγχαρητήρια όλων των συνδιοργανωτών όπως και συμμετεχόντων εισέπραξε ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ Μιχάλης Αποστολόπουλος για την άρτια φετινή διοργάνωση αλλά και την προσφορά του τόσα χρόνια στο “τιμόνι” του σωματείου . Επίσης καταλυτική ήταν η συμβολή της Αγγελικής Τσετσοπούλου Αλέρτα στην άψογη διεκπεραίωση όλων των θεμάτων της διοργάνωσης, όπως και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας στο χώρο της παρουσίασης των πληρωμάτων, φροντίζοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Οι απονομές του αγώνα

Το 42ο Ολυμπιακό ράλλυ ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με την τελετή λήξης και τις απονομές που έγιναν στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Όλα τα πληρώματα τα οποία συμμετείχαν στον μεγάλο ηλειακό αγώνα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την διάκριση, αλλά πάνω από όλα για τη συμμετοχή, έλαβαν τα βραβεία τους εν μέσω χειροκροτημάτων από συγγενείς, φίλους και απλούς θεατές.

Πριν την έναρξη των απονομών, ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ Μιχάλης Αποστολόπουλος, στάθηκε στη μεγάλη επιτυχία και του φετινού αγώνα, τονίζοντας ότι όλα πήγαν καλά, τα πληρώματα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ικανοποίησαν όλους τους θεατές που βρέθηκαν κατά μήκος των ειδικών διαδρομών, ενώ ευχήθηκε το επόμενο Ολυμπιακό Ράλλυ, το 43ο να είναι ακόμη πιο συναρπαστικό.

«Παρών» στις απονομές ήταν και ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου  Νώντα Κυριαζή, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Πλεμμένο, τον δασάρχη Πύργου Παναγιώτη Λάττα κ.α, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του επισήμανε ότι ο αγώνας ήταν εξαιρετικός, όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν και είναι τα καλύτερα στην Ελλάδα εντυπωσίασαν, ενώ ευχήθηκε επίσης επιτυχίες στην ΑΟΛΑΠ και όλοι οι αγώνες της να κοσμούν τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου