Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Βιέννη: Οίκος ανοχής προσφέρει 30 λεπτά με «κυρία της επιλογής του» σε όποιον εμβολιαστεί

 Πέμπτη, 11/11/21

Ο γραφικός Όθωνας στην Αμαλιάδα έλεγε: "Λαχείο είναι η ζωή"! 

Ρε τους "αφιλότιμους" τους Αυστριακούς τι σκέφτηκαν!  Εσύ τι λες "σαβουρο...."?

Προσπαθεί να... ανορθώσει τα πεσμένα ποσοστά εμβολιασμού στην Αυστρία.

FACEBOOK/PETER KONSTANTIN LASKARIS

Ενας οίκος ανοχής στη Βιέννη παρέχει εμβόλια κατά του κορονοϊού με αντάλλαγμα δωρεάν παροχή των υπηρεσιών του.

Το Fun Palast προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να συμβάλει στην αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού, καθώς και στον αριθμό των πελατών του, που έχουν μειωθεί λόγω της πανδημίας.

Σε αντάλλαγμα για ένα «τρύπημα», οι επισκέπτες λαμβάνουν μια δωρεάν... συνεδρία 30 λεπτών με την «κυρία της επιλογής τους».

Τα επίπεδα εμβολιασμού στην Αυστρία είναι από τα χειρότερα στη Δυτική Ευρώπη, οδηγώντας την κυβέρνηση να εισαγάγει αυστηρότερους περιορισμούς.

Περίπου το 64% του πληθυσμού της χώρας είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά της COVID-19 και οι ανεμβολίαστοι πλέον απαγορεύεται να επισκέπτονται καφετέριες, εστιατόρια και κομμωτήρια.

Ο κανόνας «2G», ο οποίος απαιτεί απόδειξη πλήρους εμβολιασμού ή ανάρρωσης από τον κορονοϊό, θα ισχύει επίσης για επισκέψεις σε ξενοδοχεία και κινηματογράφους ή εκδηλώσεις για περισσότερα από 25 άτομα.

Θα υπάρξει πρώτα μια μεταβατική περίοδος τεσσάρων εβδομάδων κατά την οποία μια δόση εμβολίου μαζί με ένα τεστ PCR θα επιτρέπει την είσοδο σε μέρη όπου θα απαγορευθούν οι μη εμβολιασμένοι.

Οι νέοι κανόνες, που ανακοινώθηκαν την περασμένη Παρασκευή, ήρθαν την ώρα που τα νέα ημερήσια κρούσματα έχουν φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο του τελευταίου ενός έτους.

Η χώρα κατέγραψε 9.943 κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο το Σάββατο, ξεπερνώντας την προηγούμενη χειρότερη ημέρα της 13ης Νοεμβρίου 2020, όταν καταγράφηκαν 9.586.

Ο οίκος ανοχής ενθαρρύνει άνδρες και γυναίκες να τον επισκεφθούν για εμβολιασμούς αυτόν τον μήνα.

«Λόγω της πανδημίας, έχουμε καταγράψει μείωση 50% [σε πελάτες], με αυτήν την πρωτοβουλία ελπίζουμε ότι ο αριθμός των πελατών θα αυξηθεί ξανά», εξηγεί το Fun Palast.

Ενας άνδρας ονόματι Γκέρχαρντ, που επισκέφτηκε τον οίκο ανοχής, είπε: «Θα είχα εμβολιαστεί ούτως ή άλλως, αλλά ο κανόνας 2G έχει σίγουρα επιταχύνει λίγο τα πράγματα. Και αφού ένας γνωστός μου οργάνωσε αυτή τη δράση, σκέφτηκα ″ας το κάνω″⁣».

Ο Πίτερ Λάσκαρης, διευθυντής του Fun Palast, δήλωσε στο Reuters: «Βασικά, κοίταζα τα στατιστικά στοιχεία και διάβασα ότι χρειαζόμαστε περίπου 70-75% για να φτάσουμε στην ανοσία της αγέλης, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο στο 63%. Και τότε παρατήρησα στις στατιστικές ότι πολλοί άνδρες, πάρα πολλοί άντρες με μεταναστευτικό υπόβαθρο, ουσιαστικά αρνούνται τον εμβολιασμό ή δεν ξέρουν καν ότι μπορείς να εμβολιαστείς. Και επειδή στην πραγματικότητα απευθυνόμαστε σε αυτήν την ομάδα-στόχο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια κλινική εμβολιασμού εδώ».

Μια από τις γυναίκες που εργάζονται στο Fun Palast, είπε: «Λοιπόν, νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να κάνουμε εμβολιασμούς στο Fun Palast, επειδή το όνομα μας (σ.σ. παλάτι της χαράς) υποδεικνύει να έχουμε λίγη διασκέδαση και επιστροφή στην κανονικότητα λίγο περισσότερο. Και επίσης πιστεύω ότι είναι εξαιρετική ιδέα που προσφέρεται για γυναίκες, παιδιά και φυσικά άνδρες».

(με πληροφορίες από SkyNews)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου