Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Σούπερ Λίγκα: Ξέφυγε ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία νικώντας 3-2 την ΑΕΚ

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, 2021

Ήττες για ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και Άρη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης

Με πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και αποσπάστηκε με διαφορά έξι βαθμών στην κορυφή της κατάταξης, μετά τη 10η αγωνιστική της Super League, εκμεταλλευόμενος και την ήττα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρομήτου.

Μπροστά σε 40.000 φίλους της ΑΕΚ το ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου ήταν γεμάτο δράση, ευκαιρίες και γκολ, προσφέροντας χορταστικό θέαμα.

Το σκορ άνοιξε ο Αγκιμπού Καμαρά πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό με ένα εντυπωσιακό τέρμα. Το σκορ ισοφάρισε ο Σέρχιο Αραούχο στο 12΄ και ακολούθησαν τα δύο γκολ του Ελ Αραμπί που έκριναν την αναμέτρηση στο 35ο και το 70ο λεπτό. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αραούχο στο 79΄.

Έτσι ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητό του στο πρωτάθλημα και ξέφυγε στη βαθμολογία, την ώρα που ο ΠΑΟΚ, επτά βαθμούς πια από την κορυφή, έβλεπε έναν πρώην επιθετικό του να σκοράρει δύο φορές σε βάρος του και να χαρίζει την πρώτη φετινή νίκη στον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε καθαρά των Θεσσαλονικέων με 2-0 με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο του Ευθύμη Κουλούρη, το δεύτερο από το σημείο του πέναλτι.

Νίκη σημείωσε στην έδρα του και ο Παναιτωλικός, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το γκολ του Φλόρες στο 65΄ έμελλε να χαρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη (μετρούσε 4 ήττες και μία ισοπαλία) και δεύτερη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου, βάζοντας έτσι τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών και έξι στην τελευταία επτάδα αγώνων. 

Στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε τον Άρη 5-0 μέσα στη Θεσσαλονίκη, ο ΟΦΗ κατέβαλε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό με 2-0, ενώ Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 στη Νίκαια.

Για τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό στον Βόλο, ωστόσο τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στην ομάδα της Φθιώτιδας καθιστούν αμφίβολη τη διεξαγωγή του αγώνα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Βόλος-ΟΦΗ 0-2
Ιωνικός-Αστέρας Τρ. 1-1
Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-5
Παναιτωλικός-Απόλλων 1-0
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-0
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγωνιστικές)
Ολυμπιακός 26
ΑΕΚ  20
ΠΑΟΚ  19
ΠΑΣ Γιάννινα 16
ΟΦΗ  15
Βόλος  14
Άρης  11
Παναθηναϊκός 11
Αστέρας Τρ. 10
Ιωνικός  10
Λαμία  9
Παναιτωλικός 8
Ατρόμητος 6
Απόλλων 6
(Παναθηναϊκός και Λαμία έχουν δώσει 9 αγώνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου