Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Εγινε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης)

 Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, 2021


Από την τελευταία Ελληνική Παρέλαση της Βοστώνης

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία εξελέγη ο κ. Ιωάννης Νικολάου Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης. 

Έγινε οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία κ. Παναγιώτη Λαμπρόπουλο και ο κ. Ιωάννης Πατουχέας από τους Ελεγκτές κοινοποίησε στους αντιπροσώπους ότι τα οικονομικά στοιχεία ελέγχθηκαν και είναι σωστά.

Από την τελευταία Ελληνική Παρέλαση της Βοστώνης

Ακολούθησε λεπτομερή αναφορά του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Βασιλείου Καυκά ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας της Βοστώνης και στις μελλοντικές εκδηλώσεις.  Η αναφορά του Προέδρου έγινε αποδεκτή με χειροκροτήματα.  Να σημειωθεί οτι ο κ. Καυκάς πριν λίγες ημέρες νοσηλεύτηκε στο Massachusetts General Hospital με πρόβλημα στομάχου.

Ο κ. Βασίλειος Καυκάς εισηγήθηκε την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού για να ασχοληθεί με προσθήκες που θα φέρουν την Ομοσπονδία στη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας ενώ ζήτησε από τα Σωματεία να ενεργοποιηθούν για το καλό του Ελληνισμού.  

Αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κολλεγίου κ. Γεώργιο Καντώνη και την υπεύθυνο του Μαλιωτείου.  Μίλησε για τις δραστηριότητές του και συναντήσεις που είχε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι και για το μελλοντικό πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Πολυτεχνείου.

Πάρθηκε απόφαση να γίνει Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου η Ομογένεια δια ζώσης και σε απ’ ευθείας μετάδοση από το διαδίκτυο θα παρακολουθήσει την καλλιτεχνική εκδήλωση.

Αποφασίστηκε ακόμα να προχωρήσει η αδελφοποίηση Lowell-Kalamata και Boston-Athens όπου από εδώ και στο εξής αναλαμβάνουν οι Επιτροπές για να προωθήσουν αυτές τις εκδηλώσεις.

Εκλογές δεν έγιναν αλλά η Γενική Συνέλευση ζήτησε από το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο να παραμείνει για ένα έτος. 

Όλοι δέχτηκαν να παραμείνουν και να προσφέρουν για το καλό του Ελληνισμού.  Ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Καυκάς δεν δέχτηκε την πρόταση να παραμείνει Πρόεδρος.  Μετά από συζήτηση και αφού όλοι δεσμεύτηκαν ότι θα βοηθήσουν όσο μπορούν ο κ. Καυκάς αναθεώρησε την απόφασή του και δέχτηκε να συνεχίσει για ένα ακόμα χρόνο.


Δήλωση Βασίλη Καυκά

«Ο κόσμος έχει περάσει δύο δύσκολα χρόνια.  Το ενδιαφέρον, έχει ατονήσει λόγο της Πανδημίας αλλά και της δυσλειτουργίας πολλών οργανισμών λόγω μειωμένης συμμετοχής.

Ζήτησα από τους αξιωματούχους των Συλλόγων μας και τους αντιπροσώπους να βάλουν πλάτη και να εργαστούν για το καλό του Ελληνισμού.  Χρειάζεται εργάτες ο Ελληνισμός με υλοποιήσιμες ιδέες και αποτελεσματικότητα.  Ζήτησα την συνεργασία όλων για να πάμε μπροστά.  Δεσμεύτηκαν ότι θα το κάνουν και για αυτό και εγώ δέχτηκα να συνεχίσω.  Όλοι μπορούν να βοηθήσουν για το καλό του Ελληνισμού.  Έχουμε μπροστά μας εκδηλώσεις που η Ομογένεια της Βοστώνης θα παίξει μεγάλο ρόλο για το μέλλον του Ελληνισμού.  Πέραν από τους Συλλόγους χρειάζεται και η ενεργό συμμετοχή και συμπαράσταση από τους φορείς, τις επιχειρήσεις, τους Ακαδημαϊκούς, τη Νεολαία και τον απλό κόσμο.  Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα  Ευχαριστώ τα Σωματεία και τους αντιπροσώπους για την εμπιστοσύνη τους.» 

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου