Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Virus surge hits New England despite high vaccination rates - Κύμα ιών κορωναϊου πλήττει τη Νέα Αγγλία παρά τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού

 Κυριακή, 3 Οκτωβρίου, 2021

By WILSON RING

Παρά το γεγονός ότι οι Πολιτείες (States) της Νέας Αγγλίας -περιοχή Βοστώνης, έχουν τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα, υπάρχουν συνεχείς υπενθυμίσεις για τις περισσότερες πολιτείες της Νέας Αγγλίας για το πόσο φαύλη είναι η παραλλαγή δέλτα του COVID-19

Ο εθελοντής Danny McCall Sr., σκουπίζει ένα στασίδι κατά τη διάρκεια μιας κλινικής εμβολιασμού COVID-19 στην εκκλησία Bethel AME την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, στο Providence, R.I. Παρά το γεγονός ότι έχουν μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα, οι πολιτείες της Νέας Αγγλίας εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ραγδαία αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων COVID-19, νοσηλείες και θανάτους. (AP Φωτογραφία/Ντέιβιντ Γκόλντμαν)

Τα νοσοκομεία σε ολόκληρη την περιοχή βλέπουν πλήρεις μονάδες εντατικής θεραπείας και οι ελλείψεις προσωπικού αρχίζουν να επηρεάζουν τη φροντίδα. Δημόσιοι αξιωματούχοι εκλιπαρούν τους ανεμβολίαστους να κάνουν τους πυροβολισμούς. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αντιμετωπίζουν τη ζήτηση για άλλα είδη φροντίδας που είχαν καθυστερήσει λόγω της πανδημίας.

"Νομίζω ότι είναι σαφώς απογοητευτικό για όλους μας", δήλωσε ο Michael Pieciak, επίτροπος του Τμήματος Δημοσιονομικού Κανονισμού του Βερμόντ, ο οποίος παρακολουθεί τα στατιστικά στοιχεία covid-19 για το κράτος. "Θέλουμε τα παιδιά να είναι ασφαλή στο σχολείο, θέλουμε οι γονείς να μην χρειάζεται να ανησυχούν για την εκπαίδευση και την υγεία του παιδιού τους".

Η Amanda Gomes, αριστερά, λαμβάνει το εμβόλιο COVID-19 από την οικογενειακή νοσοκόμα Temperance Taylor κατά τη διάρκεια μιας κλινικής που δημιουργήθηκε στην εκκλησία Bethel AME την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, στο Providence, R.I. Παρά το γεγονός ότι έχουν μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα, οι πολιτείες της Νέας Αγγλίας εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν ραγδαία αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων COVID-19, νοσηλείες και θανάτους. (AP Φωτογραφία/Ντέιβιντ Γκόλντμαν)

Associated Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου