Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Gail Huff Brown ανακοινώνει την υποψηφιότητα για Ομοσπονδιακή Βουλευτής (congresswoman) αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στο Νιου Χάμσαϊρ

 Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου, 2021

Ως ένας από τους 5 Ρεπουμπλικάνους στην κούρσα μέχρι σήμερα.

Η Γκέιλ Χαφ μπαίνει στην πολιτική όπως έκανε κάποτε ο σύζυγός της, Σκοτ Μπράουν. (Φωτογραφία αρχείου Herald.)

Του Τζο ΝτουΊΝΕΛ | joed@bostonherald.com | Μπόστον Χέραλντ

Η Γκέιλ Χαφ Μπράουν ανακοίνωσε, "Είμαι μέσα".

Η πρώην δημοσιογράφος και σύζυγος του κάποτε γερουσιαστή και πρεσβευτή Σκοτ Μπράουν δήλωσε νωρίς την Τρίτη ότι κατεβαίνει για την 1η Περιφέρεια του Κογκρέσου του Νιου Χάμσαϊρ.

"Είμαι μια συντηρητική μητέρα, στρατιωτική σύζυγος και νέα γιαγιά που νοιάζεται βαθιά για τη χώρα μας -- και ανησυχώ για την κατεύθυνση που κατευθυνόμαστε και τη χώρα που αφήνουμε πίσω για τα παιδιά και τα εγγόνια μας", δήλωσε ο Χαφ Μπράουν, 59 ετών.

H Γκέϊλ Μπράουν είναι μία από τους πέντε μέχρι στιγμής Ρεπουμπλικάνους που επιθυμούν να εκτοπίσει τον Δημοκρατικό Αντιπρόσωπο των ΗΠΑ Χρήστο Παππά (Ελληνικής καταγωγής), ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της πολιτείας New Hampshire..

Η Γκέιλ Χαφ Μπράουν ζει στο Rye ΝΗ με τον άντρα της Σκοτ Μπράουν. Είναι η μητέρα των Ayla Brown από το Weymouth και η Δρ Arianna Brown Hendry, από το Πόρτσμουθ του NH., και γιαγιά της 6 μηνών Σίσι από το Πόρτσμουθ.

Εργάστηκε για το WCVB-TV, κανάλι 5, για χρόνια ως δημοσιογράφος .

Ο Σκοτ Μπράουν υπηρέτησε πρόσφατα ως πρεσβευτής των ΗΠΑ επί προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Ζηλανδία.

Οι Δημοκρατικοί δεν δίστασαν να σχολιάσουν, επικρίνοντας το πεδίο του GOP ότι είναι εκτός πόλης.

"Η είσοδος της Γκέϊλ Χαφ Μπράουν σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία υπογραμμίζει ότι αυτό το πρωταρχικό πεδίο του GOP είναι μια συλλογή από εκτός πολιτείας, εκτός επαφής και εκτός ελέγχου υποψηφίους", δήλωσε ο Τζέιμς Σίνγκερ της Επιτροπής Προεκλογικής Εκστρατείας του Δημοκρατικού Κογκρέσου.

Πρόσθεσε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφημερίδα της Βοστώνης Herald ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα «πολεμούν ο ένας τον άλλον και για την αγάπη του Ντόναλντ Τραμπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου