Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Eρχεται και το «Γάμος αλά Ελληνικά» 3

 Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, 2021



ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Eπειτα από δύο επιτυχημένες ταινίες, το «Γάμος αλά Ελληνικά» έρχεται για μια ακόμη φορά στη μεγάλη οθόνη και θα είναι αφιερωμένη στους αγαπημένους χαρακτήρες αλλά κυρίως στη μνήμη του ηθοποιού Μάικλ Κονσταντίν. Ο τηλεοπτικός πατέρας της δημιουργού της ταινίας Νία Βαρντάλος, γνωστός ως Γκας Πορτοκάλος, έφυγε από τη ζωή στις 31 Αυγούστου σε ηλικία 94 χρόνων.

Με ανακοίνωσή της στο Ίνσταγκραμ η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός μοιράστηκε την επανασύνδεση της ομάδας των ηθοποιών για την πραγματοποίηση της ταινίας αναφέροντας: «Φίλοι στην πραγματική ζωή και γιατί οι ταινίες μας γυρίζονται με τόσο κέφι» έγραψε ενώ ανάρτησε φωτογραφία με τους Τζία Καρύδη, Λούις Μάντιλορ και Λέινι Καζάν.

«Συναντηθήκαμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του Μάικλ Κονσταντίν. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Μου είχε πει ότι δεν θα μπορούσε να παίξει στην τρίτη ταινία και επιθυμία του ήταν να την φτιάξουμε. Έγραψα το σενάριο σκεπτόμενη την απόφασή του και κρατώ σαν θησαυρό τα τελευταία του μηνύματα στα οποία μου έγραφε πως ελπίζει να αρχίσουμε τα γυρίσματα σύντομα». Επίσης, η Βαρντάλος έγραψε στην ίδια ανάρτηση αστειευόμενη: «Σταματήστε να τηλεφωνείτε στη μητέρα μου για να ρωτήσετε αν μπορείτε να μπείτε στην ταινία και μην μου στέλνετε ιδέες. Το σενάριο είναι ήδη γραμμένο. Και όχι, η Τούλα και ο Ιαν δεν είναι παππούδες. Μας λείπεις Μάικλ, σε ευχαριστώ που μου έμαθες να βάζω πάθος και ακρίβεια στις λέξεις. Θα είσαι πάντοτε μαζί μας» αναφέρει στην ανάρτησή της η δημοφιλής Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός.

Η πρώτη ταινία του «Γάμος αλά Ελληνικά» βγήκε το 2002 ενώ η δεύτερη έκανε πρεμιέρα το 2016.

 Εθνικός Κήρυξ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου