Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Άρτα: Συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρώ συγγενή του

 Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου, 2021


O 62χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του μαζί με μέλη της οικογένεια του, όταν στο σημείο εμφανίστηκε ο 64χρονος συνταξιούχος αστυνομικός

Τραγωδία στην Άρτα και συγκεκριμένα στο Αστροχώρι με έναν 64χρονο συνταξιούχο αστυνομικό να σκότωσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα έναν 62χρονο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών.

Το φονικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το karvasaras.gr έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Δευτέρας κοντά στον οικισμό Αστροχώρι στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στον δρόμο Αστροχωρίου – Μεσοπύργου.

O 62χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του μαζί με μέλη της οικογένεια του, όταν στο σημείο εμφανίστηκε ο 64χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο δύο φορές, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο άτυχος άνδρας που είναι συγγενής του 64χρονου που τον πυροβόλησε, μεταφέρθηκε στο κοντινό κέντρο Υγείας όμως λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από λίγο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άρτας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο άνδρες είχαν διαπληκτιστεί πριν από λίγες ημέρες, στο καφενείο που διατηρούσε το θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου