Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Πεκίνο προς ανθρακωρυχεία – «Αυξήστε την παραγωγή στο μέγιστο!»

 Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021 

Η Κίνα απαγόρευσε το κλείσιμο των ορυχείων

Η κινεζική κυβέρνηση διέταξε τα ανθρακωρυχεία της χώρας να «παράγουν όσο το δυνατόν περισσότερο άνθρακα», καθώς προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγή όσο πλησιάζει ο χειμώνας, προκειμένου να να αμβλύνει τη συνεχιζόμενη ενεργειακή κρίση.

Η ανακοίνωση από την Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης της Κίνας έρχεται μετά από εβδομάδες ελλείψεων ρεύματος σε πολλές επαρχίες, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να διανείμει ηλεκτρικό ρεύμα κατά τις ώρες αιχμής και ορισμένα εργοστάσια να αναστείλουν την παραγωγή. Το πρόβλημα επιβαρύνει την οικονομική ανάπτυξη καθώς η βιομηχανική παραγωγή μειώνεται.

Νωρίτερα φέτος, το Πεκίνο είχε επιβάλει περιορισμούς στην παραγωγή άνθρακα, στο πλαίσιο του φιλόδοξου προγράμματος για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα.

Ωστόσο, η ενεργειακή κρίση αναβάλει επί του παρόντος την περιβαλλοντική στροφή της Κίνας, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να επιστρέψει στα ορυκτά καύσιμα.

Μάλιστα απαιτεί από τα ορυχεία να αυξήσουν την παραγωγή τους σε εθνικό επίπεδο κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2021 και απαγορεύει το κλείσιμο των ανθρακωρυχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου