Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Τρεις συλλήψεις στην Ακρόπολη – Προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό

 Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Πρόκειται για φοιτητές από το Θιβέτ και το Χονκγ Κονγκ που επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό κατά των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Τρεις συλλήψεις στην Ακρόπολη – Προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό | tovima.gr

Τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό και σημαίες σε μνημείο στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί.

Πρόκειται για φοιτητές, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, από το Θιβέτ και το Χονκγ Κονγκ που επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό κατά των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, αφού εισήλθαν στον αρχαιολογικό χώρο, προσέγγισαν το μνημείο του Αγρίππα και προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό μεγάλων διαστάσεων και δύο σημαίες, που ανέγραφαν ιδεογράμματα και φράσεις στην αγγλική γλώσσα.

Η προσπάθειά τους, ωστόσο, δεν ολοκληρώθηκε καθώς έγιναν αντιληπτοί από φύλακα του αρχαιολογικού χώρου, ο οποίος τους απέτρεψε, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου