Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά -Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

 Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, 2021

Η κυρία Γεννηματά νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο 10ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με θεράπουσα ιατρό την Αν. Κοτανίδου.

Στον Ευαγγελισμό εισήχθη εκτάκτως η Φώφη Γεννηματάνοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε εισαγωγή με ειλεό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Οπως αναφέρουν πληροφορίες ωστόσο, υπάρχει υποτροπή στο παλαιό και μείζον θέμα υγείας που αντιμετωπίζει, την μάχη με τον καρκόνο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, μετά από εκτενείς εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η κυρία Γεννηματά νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο 10ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με θεράπουσα ιατρό την Αν. Κοτανίδου.

Χθες, σε ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ανέφερε ότι λόγω αδιαθεσίας, δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, στενοί της συνεργάτες της ανέφεραν στο iefimerida.gr ότι όπως είναι ευνόητο, η Φώφη Γεννηματά, δεν πρόκειται να κατέλθει για πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου