Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Τούρκος φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος – Μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσει πόλεμος με την Ελλάδα

  Κυριακή, 10/10/2021

Υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή ελληνοτουρκικός πόλεμος ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία εξαιτίας της πολύ επιθετικής στάσης της Ελλάδας, αναφέρει γνωστός τούρκος φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος.

Τούρκος φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος – Μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσει πόλεμος με την Ελλάδα | tovima.gr

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι πολεμικές κραυγές από τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας, προς συνδρομή της επιθετικής πολιτικής της κυβέρνησης Ερντογάν αλλά και φανατισμού του εσωτερικού ακροατηρίου.

Ανά πάσα στιγμή…

Στο πλαίσιο αυτό, φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμα και για πόλεμο, ανά πάσα στιγμή, μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας.

Ο δημοσιογράφος Ρασίμ Οζάν Κιουτάχιαλι, γνωστός για τη φιλοκυβερνητική στάση του, υποστηρίζει πως η αντιπολίτευση δεν διαθέτει ισχυρή ηγεσία, κάτι που όπως λέει δεν ταιριάζει με τα προβλήματα της Τουρκίας και για να στηρίξει την άποψή του ισχυρίζεται πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος με την Ελλάδα…

«Ποιος θα κυβερνήσει το κράτος; Ποιος θα κυβερνήσει την Τουρκία; Αυτό είναι το πρόβλημα, διότι η Τουρκία δεν είναι μια χώρα σαν την Νορβηγία» επισημαίνει ο Κιουτάχιαλι.

«Η Ελλάδα είναι πολύ επιθετική»

«Η Τουρκία είναι μια χώρα με πολλούς μπελάδες, ναι, έχει πολλούς εχθρούς. Σας το ανέφερα. Η μόνη ατζέντα της Ελλάδας και της Κύπρου αυτή είναι» προσθέτει.

Και εξηγεί ότι «Αύριο, δηλαδή, μπορεί να υπάρξει ελληνοτουρκικός πόλεμος, να μιλάμε ανοιχτά. Η Ελλάδα είναι πολύ επιθετική».

Οι επίμαχες δηλώσεις στο χρονικό σημείο 0:37:

Πηγή: tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου