Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Σάκκαρη – Ανέβηκε στο Νο 9 και σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, 2021

Η Μαρία Σάκκαρη είναι από σήμερα το νέο νούμερο 9 της παγκόσμιας κατάταξης, παρά το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε σε κανένα τουρνουά την περασμένη εβδομάδα

Σάκκαρη – Ανέβηκε στο Νο 9 και σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας | tovima.gr

Η σεζόν που πραγματοποιεί η Μαρία Σάκκαρη είναι κάτι παραπάνω από ονειρική.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια έφθασε σε δύο ημιτελικούς Grand Slam και δε σταματούσε να ανεβαίνει ένα-ένα τα σκαλοπάτια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Πλέον είναι και επίσημα το νέο νούμερο 9 του κόσμου, εκμεταλλευόμενη την πτώση πέντε θέσεων της Ναόμι Οσάκα, η οποία βρίσκεται στο Νο 12.

Έτσι, παρά το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε σε κανένα τουρνουά την προηγούμενη εβδομάδα, ανέβηκε άλλη μία θέση και σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας.

Παράλληλα, η Σάκκαρη έχει σχεδόν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους WTA Finals, που θα πραγματοποιηθούν στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού.

Η 26χρονη βρίσκεται στο Νο 5 της συγκεκριμένης κούρσας, απέχοντας 709 βαθμούς από τη 10η Μέρτενς, η οποία είναι η τελευταία αυτήν τη στιγμή που μένει εκτός τελικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου