Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Καλακέικα Σκαφιδιάς: Ηλικιωμένη δεν άντεξε και πήρε τον νόμο στα χέρια της!-Δεν αντέχω άλλο…”δηλώσε η 87χρονη (vid

 Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου, 2021

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο επίδοξος ληστής στα Καλακέικα

Μπήκε σε σπίτι 87χρονης για να τη ληστέψει και εκείνη τον πυροβόλησε στο χέρι

Συνελήφθη, στα Καλακέικα Σκαφιδιάς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.α.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, ο άνδρας εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

«Δεν αντέχω άλλο»

Η κα Μαρία, μίλησε στον Κωνσταντίνο Γκελντή για το περιστατικό και συγκλόνισε τονίζοντας πως εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζει πρόβλημα και δεν μπορεί καν να βγει από το σπίτι προσθέτοντας πως δεν προτίθεται να φύγει από το σπίτι της παρά μόνο αν την σκοτώσουν.

«Αρκετές μέρες τώρα έχω πρόβλημα, δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ ούτε να βγω έξω και κυκλοφορώ μόνο με ταξί. Πριν πέντε μέρες άκουσα τα σκυλιά να γαβγίζουν χωρίς να ξέρω γιατί και μόλις μπήκα στην κουζίνα τον είδα πάνω στο παράθυρο, φώναξα, ούρλιαξα και έφυγε. Μετά από δύο μέρες τον είδα πάλι στην πόρτα να μου πει ότι ήρθε να μου φέρει καρύδια. Του είπα ότι δεν θέλω τίποτα και τον έδιωξα. Μετά ήρθε ξανά… Εγώ είχα πει στην Αστυνομία ότι αν έρθει εγώ θα τον πνίξω με το αεροβόλο, δεν αντέχω άλλο. Τον χτύπησα στο μπράτσο και με το στανιό τον έδιωξα. Του πέταξα και ένα ξύλο που το πήρε και το ξαναπέταξε μέσα και με χτύπησε λίγο στο πρόσωπο. Όμως δεν αντέχω άλλο! Οι αστυνομικοί τον ήξεραν γι’ αυτό και έτρεξαν και τον έπιασαν στον δρόμο και μετά ήρθαν σε μένα και μου λένε δώσε μας την ταυτότητα. Ψάχνω και πουθενά η ταυτότητα και η τσάντα και τους λέω να ρωτήσετε αυτόν που πιάσατε και μου λένε αυτός έχει ένα σκάγι στο χέρι του. Ναι του έριξα, γιατί δεν άντεχα άλλο. Δεν είχα λεφτά αλλά είχα όλα τα χαρτιά μου, κάρτες και βιβλιάρια. Ήθελα να πληρώσω τέσσερα ΕΝΦΙΑ για τα παιδιά μου γιατί λείπουν όλα.

Ζω μόνη μου εδώ και μόνο αν με σκοτώσουν θα φύγω. Δεν μπορώ να ζήσω πουθενά αλλού. Έζησα 40 χρόνια στην ξενιτιά αλλά δεν μπορούσα άλλο. Είμαι κουρασμένη πολύ και το μόνο που θέλω είναι να πατάω τη γη και να βλέπω τη φύση», δήλωσε η ηλικιωμένη γυναίκα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Πρόεδρος Τ.Κ. Σκαφιδιάς

«Ζητάμε καλύτερη αστυνόμευση»

Ο πρόεδρος της τοπική κοινότητας Σκαφιδιάς Αντώνης Αρβανίτης σχολιάζοντας το περιστατικό τόνισε: «Βρισκόμαστε σε ένα τραγικό συμβάν με μια ηλικιωμένη γυναίκα 87 ετών, την κα Μαρία, η οποία ενώ μπορεί να φύγει και να πάει στα παιδιά της θέλει να μείνει στο πατρικό σπίτι της και έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Χθες ήρθε κάποιος να την κλέψει και δεν είναι η πρώτη φορά αφού όπως μας είπε η κα Μαρία το έχει επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν. Συμβαίνουν αρκετά τέτοια περιστατικά στην περιοχή μας και ζητάμε καλύτερη αστυνόμευση».

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου