Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Πυρκαγιά μέσα στον ιερό ναό Κοίμηση της Θεοτόκου στο Somerville, MA

 Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2021


Φωτιά έπιασε γύρω στις 7:30μμ χθες το βράδυ μέσα στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο προάστιο της Βοστώνης Σάμερβιλλ.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paneliakos.com φωτιά άρχισε στο χώρο που ανάβουν τις λαμπάδες και προκάλεσε μικρή ζημιά αλλά με το νερό που έριξε η πυροσβεστική πλημύρισε το υπόγειο όπου είναι κοινόχρηστοι χώροι και η κουζίνα της ενορίας/Κοινότητας.

Ευτυχώς αφού δεν έπαθε κάποιος κακό και με την αυτόματη ενεργοποίηση του συναγερμού καπνού και θερμοκρασίας η παρέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και το κακό ήταν μικρό.

Να σημειωθεί ότι το περασμένο Σάββατο επισκεφθήκαμε την κοινότητα καθ’ ότι είχε το τριήμερο πανηγύρι της και είχε πάρα πολύ κόσμο, Έλληνες και ξένους.  Χαρακτηριστικό είναι ότι από το βράδυ του Σαββάτου τους είχαν τελειώσει τα φαγητά και γλυκίσματα και είχε ως αποτέλεσμα να τρέχουν οι εθελοντές για να βρουν τα απαραίτητα αφού το πανηγύρι έληξε το βράδυ της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου