Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Σκέψεις για εγχείρηση στον Τσιτσιπά που ταλαιπωρείται από νεύρωμα Morton

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Θοδωρής Ακάλεστος

Άγνωστο παραμένει αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

USA TODAY SPORTS VIA REUTERS

Η απουσία του Στέφανου Τσιτσιπά από τους αγώνες της εθνικής ομάδας στο Davis Cup, οφείλεται στο ότι ο Έλληνας τενίστας ταλαιπωρείται εδώ και λίγο καιρό, από νεύρωμα Morton.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αν ο Τσιτσιπάς θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το νεύρωμα αυτό είναι τραυματισμός του νεύρου, ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού, ο οποίος προκαλεί οίδημα και έντονο πόνο. Συγκεκριμένα τα προβλήματα δημιουργούνται στην περιοχή του άκρου πόδα πριν το διαχωρισμό του πελματιαίου νεύρου σε έξω και έσω δακτυλικό.

Μέχρι τώρα ο Τσιτσιπάς κάνει συντηρητική αγωγή από το τουρνουά του US Open και έπειτα, αλλά δεν δείχνει έτοιμος να επιστρέψει. Έκανε θεραπείες στην Πορτογαλία και ξεκουράζεται.

Ήδη ο Στέφανος δεν πήρε μέρος στους αγώνες του Luttos Beach και θα δύσκολα θα αγωνιστεί στο Laver Cup το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ταλαιπωρία αυτή από το συγκεκριμένο τραυματισμό ίσως οδηγήσει τον Τσιτσιπά και την ομάδα των ανθρώπων του, να αποφασίσουν να οδηγηθεί στο χειρουργείο τις επόμενες ημέρες στο αριστερό πόδι του για να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά του.

Οι μέχρι τώρα ασθνείς που έχουν προσβληθεί από αυτό το σύνδρομο δεν ανταποκρίνονται στη συντηρητική αντιμετώπιση και αυτό φαίνεται ότι μάλλον ισχύει και για τον Τσιτσιπά.

Αν τελικά κάνει την επέμβαση θα χρειαστεί τουλάχιστο ενάμιση μήνας για να επιστρέψει στις προπονήσεις. Έτσι θα μπορέσει να κάνει προετοιμία για τη νέα σεζόν.

Άγνωστο παραμένει το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να ξεπεράσει το πρόβλημά του με συντηρητική αγωγή και κυρίως το αν θα καταφέρει να αποθεραπευτεί πλήρως καθώς πάντα θα κινδυνεύει με υποτροπή.

Huffpostgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου