Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Το Γενικό Νοσοκομείο της Βοστώνης, Massachusetts General Hospital ζητάει από το προσωπικό του όπως μέχρι της 15 Οκτωβρίου, 2021 να έχει εμβολιαστεί για το Covid 19

.Πέμπτη, 9/9/21

Σε ανακοίνωση που έστειλε στο προσωπικό του το μεγάλο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Massachusetts General Hospital ζητάει από το προσωπικό του όπως μέχρι της 15 Οκτωβρίου, 2021 να έχει εμβολιαστεί για το Covid 19. 

Επίσης ενημερώνει όλο τον κόσμο που έχει ιατρούς στο Massachusetts General Hospital και ζητάει να εμβολιαστεί για το Covid 19, εάν δεν έχουν εμβολιαστεί.

Να σημειώσουμε ότι το Massachusetts General Hospital είναι Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο κάτω από το Harvard University.  Κάθε χρόνο το Massachusetts General Hospital γνωστό και σαν MGH έρχεται στη πρώτη η δεύτερη θέση στις ΗΠΑ.  Συναγωνίζεται με το Stanford Hospital του San Fransisco της Καλιφόρνιας.

Το Massachusetts General Hospital είναι στην εταιρία Partners που έχει υπό την εποπτεία της το Brigham Womens Hospital της Βοστώνης, το Mass Eye & Ear Hospital και άλλα.

Το Massachusetts General Hospital έχει 999 κρεβάτια για ασθενείς και είναι η μεγαλύτερη μονάδα στη Βορειοδυτική ακτή αφού έχει δεκάδες χιλιάδες προσωπικό, ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, προσωπικό υποστήριξης, τεχνικό προσωπικό, ερευνητές, και άλλα, ενώ είναι το τρίτο αρχαιότερο νοσοκομείο των ΗΠΑ.

Το Massachusetts General Hospital έγινε το νοσηλευτικό ίδρυμα που είχε τους περισσότερους ασθενείς με κορωνοϊό.  Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι το 2020 το νοσοκομείο είχε έλλειμα τις τάξεως των ς δις δολάρια.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει ένα μεγάλο έργο για να κατασκευαστούν δύο πολυώροφα κτίρια ακριβώς μπροστά στην κεντρική είσοδο στην οδό Cambridge όπου τώρα είναι ιατρικά γραφεία και πολυώροφο parking garage. 

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου