Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

H τρέλλα δεν πάει στα βουνά! Απόπειρα θεοκτονίας στη Λαμία: Ηλικιωμένος πυροβολούσε τον Θεό γιατί κόλλησε κορονοϊό

 Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Βγήκε στην αυλή πυροβολώντας στον αέρα.

LUCAS SCHIFRES VIA GETTY IMAGES

Αναστάτωση προκάλεσε σε γειτονιά της Λαμίας ηλικιωμένος το βράδυ της Τρίτης ο οποίος...τα έβαλε με τον Θεό επειδή κόλλησε κορονοϊό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Lamiareport.gr, το βράδυ της Τρίτης, κατά τις 21.00, ο ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν σε καραντίνα για τρεις ημέρες λόγω κορονοϊού, βγήκε στην αυλή με κυνηγετικό όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι και κλήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε επί σκηνής λόγω του περιστατικού.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηλικιωμένος ήταν καλά στην υγεία του – επαρκώς καλά για να προβεί σε κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως απόπειρα θεοκτονίας, στα βήματα του Νίτσε («ο Θεός είναι νεκρός»): Ειδικότερα, φέρεται να είπε ότι δεν άντεχε την καραντίνα και ότι τα έβαλε με το Θεό που κόλλησε κορονοϊό.

Ευτυχώς οι αστυνομικοί μπόρεσαν να πάρουν την καραμπίνα από τον ηλικιωμένο χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί (αν και δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ποια είναι η κατάσταση του Θεού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου