Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Όλγα Κεφαλογιάννη: Γέννησε η βουλευτής της ΝΔ

 Πέμπτη, 9/9/21

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝΟΣ ΜΑΤΣΑΣ

Η γνωστή πολιτικός, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «Asisters», έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη της με τον επιτυχημένο συνθέτη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο κάτω από άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους αλλά πολύ αγαπημένους ανθρώπους. Το ζευγάρι μετρά περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας και από την αρχή της σχέσης του έως σήμερα έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους.

«Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες»
«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα θέλαν να βιώσουν την μητρότητα και έχουν λόγος που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αύτη. Αν κάποια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει και πλέον η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ. Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη, γιατί κάτι που είχα βγάλει από το μυαλό μου ως πιθανότητα, συμβαίνει. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ, το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες “ας το αφήσω”. Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία», τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου