Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Επιστρέφει στα θρανία η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Τζιλ Μπάιντεν αλλάζει τα δεδομένα: Αφήνει τον Λευκό Οίκο και πιάνει δουλειά

Μετά από μήνες διδασκαλίας γραφής και αγγλικών σε μαθητές κολλεγίου μέσα από μία οθόνη υπολογιστή, η Πρώτη Κυρία επέστρεψε στην αίθουσα για δια ζώσης διδασκαλία στο Northern Virginia Community College, όπου εργάζεται από το 2009.

Είναι η πρώτη «Πρώτη Κυρία» που έφυγε από τον Λευκό Οίκο για να εργαστεί full time.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που απλά δεν μπορείς να αντικαταστήσεις και ανυπομονώ να επιστρέψω στην τάξη», είπε πρόσφατα στο περιοδικό Good Housekeeping.

Η Τζιλ Μπάιντεν ανυπομονούσε -όπως τόνισε- να δει τους μαθητές της μετά από περισσότερο από ένα χρόνο τηλεκπαίδευσης εξαιτίας της πανδημίας.

Μια εργαζόμενη πρώτη κυρία είναι “μεγάλη υπόθεση”, δήλωσε η Tammy Vigil, καθηγήτρια επικοινωνίας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, η οποία έχει γράψει ένα βιβλίο για τις πρώτες κυρίες Michelle Obama και Melania Trump.

Παλαιότερα, οι πρώτες κυρίες του έθνους δεν δούλευαν έξω από τον Λευκό Οίκο. Υποστήριξαν τους συζύγους τους, μεγάλωσαν παιδιά και έπαιξαν το ρόλο της οικοδέσποινας.

Μερικές πρώτες κυρίες λειτουργούσαν ως πρέσβεις των συζύγων τους. Η Eleanor Roosevelt ήταν ιδιαίτερα δραστήρια, ταξίδευε στις ΗΠΑ και έκανε αναφορές στον Πρόεδρο Franklin D. Roosevelt, οι δραστηριότητες του οποίου ήταν περιορισμένες εξαιτίας της πολιομυελίτιδας.

Πιο πρόσφατες πρώτες κυρίες, όπως η Λάουρα Μπους, η οποία ήταν δασκάλα δημοτικού και βιβλιοθηκονόμος, είχαν σταματήσει να εργάζονται έξω από το σπίτι μετά την απόκτηση παιδιών . Η Χίλαρι Κλίντον και η Μισέλ Ομπάμα ήταν εργαζόμενες μητέρες που αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την καριέρα τους.

Η 70χρονη σήμερα Τζιλ Μπάιντεν αλλάζει τα δεδομένα.

«Η διδασκαλία δεν είναι μόνο αυτό που κάνω. Είναι αυτό που είμαι », λέει.

Με πληροφορίες από το Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου