Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Κατερίνα Σινιάκοβα – Μαρία Σάκκαρη 0-2: Άνετα στον τρίτο γύρο η Ελληνίδα

 Παρασκευή, 3η Σεπτεμβρίου, 2021

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-4 και 6-2) της Κατερίνα Σινιάκοβα στο δεύτερο γύρο του US Open και προκρίθηκε άνετα στην επόμενη φάση του αμερικανικού Γκραν Σλαμ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο 18 της παγκόσμιας κατάταξης, έδειξε την ανωτερότητά της ειδικά στο δεύτερο σετ, όπου παρότι δέχθηκε πρώτη μπρέικ, “απάντησε” με δύο δικά της για να “κλείσει” το ματς κόντρα στην Τσέχα, Νο53 στον κόσμο.

Το παιχνίδι
Η Σάκκαρη ξεκίνησε “δυνατά” το ματς και είχε τρία μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ, τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκε, όπως στο 6ο γκέιμ, όπου και κατάφερε να κάνει το μπρέικ και να πάρει το προβάδισμα με 4-2. Η Τσέχα “απάντησε” αμέσως με δικό της μπρέικ και έφθασε μέχρι το 4-4, αλλά η Ελληνίδα πέτυχε νέο μπρέικ για να “κλείσει” το πρώτο σετ με σκορ 6-4.

Στο δεύτερο σετ, η Σινιάκοβα ξεκίνησε με μπρέικ και προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Σάκκαρη δεν αγχώθηκε και με εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη της αντιπάλου της, κατάφερε να κάνει δύο δικά της μπρέικ στη συνέχεια και με ανατροπή να φθάσει στο 6-2.

Το Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε έτσι τη νίκη με 2-0 σετ (6-4 και 6-2) σε μόλις 75 λεπτά αγώνα και πανηγύρισε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του US Open.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου