Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Οριστικό – Αναβολή στην έναρξη της Super League

Τετάρτη, 18 Αυγούστου, 2021

Στη Γενική Συνέλευση της Super League δεν υπήρξε απαρτία και έτσι η έναρξη της Super League αναβάλλεται.


Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί, είναι πλέον και οριστικό. Η Super League δεν θα ξεκινήσει στις 21 και 22/8 όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός αφού στη Γενική Συνέλευση της Λίγκας δεν υπήρξε απαρτία (απουσίασαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ) ενώ είναι πολύ πιθανό η πρώτη σέντρα να πάει από Σεπτέμβριο (11 και 12 του μηνός), μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Την ώρα βέβαια που όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν ξεκινήσει. Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο προγραμματισμός όλων των ομάδων τίθεται σε κίνδυνο αφού για ακόμη μία φορά δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα.

Ο λόγος της αναβολής είναι το γεγονός πως δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος με τις ομάδες που έχουν βρει τηλεοπτική στέγη να προτείνουν πρωτάθλημα με κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024 ενώ οι υπόλοιπες που ακόμη δεν έχουν συμφωνήσει με κάποιο κανάλι, να συμφωνούν με αυτή την πρόταση αν και εφόσον πάρουν ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα συνεδριάσει εκ νέου η Γενική Συνέλευση, ωστόσο σύμφωνα με τον ΚΑΠ ακόμη και να υπάρξει συμφωνία τότε, δεν γίνεται να έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου