Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Ο πατέρας της Britney Spears αποσύρεται από τη κηδεμονία της μετά τη τεράστια κατακραυγή

 Κυριακή, 15 Αυγούστου, 2021

Ο Τζέιμι Σπίαρς συμφώνησε να παραιτηθεί από τον μακροχρόνιο ρόλο του ως κηδεμόνας της περιουσίας της κόρης του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς «όταν είναι η κατάλληλη στιγμή», σύμφωνα με τα πρακτικά του δικαστηρίου.

Η αποχώρηση του Τζέιμι Σπίαρς σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη στον μακροχρόνιο αγώνα της τραγουδίστριας της ποπ με στόχο να αποδεσμευτεί από τον έλεγχο του πατέρα της. Οι εξελίξεις έρχονται σχεδόν δύο μήνες αφ’ ότου η τραγουδίστρια κατέθεσε στο δικαστήριο και ζήτησε να τερματιστεί η κηδεμονία, με την οποία ελέγχεται η ζωή της εδώ και 13 χρόνια και εξουσιοδοτούνται ο πατέρας της και άλλοι να λαμβάνουν αποφάσεις για τα προσωπικά ζητήματα και την καριέρα της.

Ο δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς στο δικαστήριο ανέφερε ότι ο πατέρας της τραγουδίστριας «δεν πιστεύει ότι μια δημόσια διαμάχη με την κόρη του για τη συνέχιση των υπηρεσιών του ως διαχειριστής θα ήταν προς το συμφέρον της» προσθέτοντας: «Ο κ. Τζέιμι Σπίαρς σκοπεύει να συνεργαστεί με το δικαστήριο και με τον δικηγόρο της κόρης του, ώστε να προετοιμάσουν μια ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς». Διευκρίνισε μάλιστα ότι «ήδη εργαζόταν για μια τέτοια μετάβαση» με τον προηγούμενο δικηγόρο της κόρης του.

«Ο κ. Σπίαρς συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του με υπευθυνότητα και «δεν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για την αναστολή ή την απομάκρυνση του», αλλά θα παραιτηθεί «όταν είναι η κατάλληλη στιγμή» για να αποφύγει μια «μάχη» με την Μπρίτνεϊ. Και με την προϋπόθεση να έχουν επιλυθεί ζητήματα που εκκρεμούν ενώπιον του δικαστηρίου», σημείωσε.

Από την πλευρά του ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, δικηγόρος της σταρ, ανέφερε στην εφημερίδα Guardian μέσω email, ότι πρόκειται για «μια μεγάλη νίκη για τη Μπρίτνεϊ και ένα ακόμη βήμα προς τη δικαιοσύνη» και παρότρυνε τον Τζέιμι να «παραιτηθεί αμέσως». «Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την έρευνά μας για τη συμπεριφορά του κ. Σπίαρς αλλά και άλλων προσώπων τα τελευταία 13 χρόνια, καθώς απέσπασε εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία της κόρης του, αλλά και για την κατάθεση του στο δικαστήριο στο εγγύς μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου