Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Οπισθοδρομική Σούπερ Λίγκα

  Παρασκευή, 20 Αυγούστου, 2021


«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα». Ελληνική παροιμία που ταιριάζει γάντι στη Σούπερ Λίγκα, την πρώτη τη τάξει επαγγελματική ποδοσφαιρική κατηγορία της Ελλάδας. Κάθε χρόνο οι ομάδες δεν τα βρίσκουν με τα τηλεοπτικά συμβόλαια και μέσω της απουσίας τους από τις Γενικές Συνελεύσεις για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αναβάλλουν την πρεμιέρα. Αυτό το κάνουν επίτηδες για να κερδίσουν χρόνο και να συζητήσουν ή και να... πιέσουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς για συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα. Μία τακτική που στα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης είναι πλέον ξεπερασμένη. Εκεί η Λίγκα κάθεται στο τραπέζι με τους σταθμούς να «πουλάνε» το προϊόν τους και η καλύτερη πρόταση «κερδίζει» πακέτο όλες τις ομάδες. Από κει και πέρα οι ομάδες παίρνουν τα χρήματα και τα μοιράζονται. Αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα, αλλά όποια ομάδα θέλει, αυτόνομα, τρέχει να «πουλήσει» το προϊόν της. Κλασική περίπτωση Ελληνα. Μόνος του να κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο για τον... εαυτό του. Μάλιστα υπάρχει και ομάδα που ενώ έχει πρόταση για τα τηλεοπτικά της είναι με την... παράταξη των ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη μήπως και βρει καλύτερο συμβόλαιο.

Είναι να μας κλαίνε οι... ρέγκες. Αντί να φτιάξουν ένα ποιοτικό προϊόν και να το «πουλήσουν» με τον καλύτερο τρόπο σε έναν τηλεοπτικό σταθμό και τα λεφτά να τα μοιραστούν μεταξύ τους με προτεραιότητα τους «μικρούς» προκειμένου να ενισχυθούν αυτοί πάνε μόνοι τους με στόχο το συμφέρον τους και την εξαφάνιση του αντιπάλου τους. Μια ζωή ο Ελληνας για την πάρτι του...

Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου