Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς

Σάββατο, 7 Αυγούστου, 2021 

Σε Αττική, Καλαμάτα και Φωκίδα

ΕUROKINISSI
Πυρκαγιά στην Βορειοανατολική Αττική, Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021. Στιγμιότυπο από τον Άγιο Στέφανο. (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Σε 98 ανέρχονται το τελευταίο 24ωρο οι νέες πυρκαγιές που ξέσπασαν σε όλη τη χώρα, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως είπε, οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας επιχειρούσαν σήμερα σε 154 πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια, με 64 από αυτές να βρίσκονται αυτή τη στιγμή ανοιχτές. Οι σημαντικότερες είναι εκείνες που εξελίσσονται σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία, όπου σήμερα αντιμετωπίζουν νέο μέτωπο στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς και σε Μεσσηνία, Μάνη, Τολοφώνα Φωκίδας, Φθιώτιδα, Κρήτη, και Γρεβενά.

Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για ένα «πρωτοφανές φαινόμενο για τη χώρα» τις τελευταίες μέρες, τόσο σε ό,τι αφορά την ένταση όσο και σε ό,τι αφορά τη διασπορά των πυρκαγιών και των νέων εστιών σε όλη την Ελλάδα.

Το Πυροσβεστικό Σώμα έχει ενεργοποιήσει κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, αλλά και με τις αστυνομικές αρχές, δραστηριοποιούνται σε Αττική, Τολοφώνα, Εύβοια, Ηλεία και Μεσσηνία, επισήμανε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ενημέρωσε πως μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις συλλήψεις, στη Φωκίδα, στην Αττική και στην Καλαμάτα. Στην Αττική για πρόθεση και στην Καλαμάτα για πρόθεση κατά εξακολούθηση, με επιβεβαιωμένες τουλάχιστον 3 περιπτώσεις για το ίδιο άτομα που αύριο θα οδηγηθεί στην αντεισαγγελέα Πρωτόδικων Καλαμάτας, διευκρίνισε.

«Έχουμε μπροστά μας μια ακόμη πιο δύσκολη νύχτα» υπογράμμισε καταληκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου