Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Πρόστιμο και 7ημερο «λουκέτο» στο κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης

 Κυριακή, 22 Αυγούστου, 2021

Μικτά κλιμάκια υπηρεσιών της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν έφοδο στις 2 τα ξημερώματα στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστήςΠρόστιμο και 7ημερο "λουκέτο" επέβαλαν οι αρχές στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, καθώς στο πλαίσιο ελέγχου για τα μέτρα κατά της πανδημίας διαπιστώθηκαν παραβάσεις. 

Μικτά κλιμάκια υπηρεσιών της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν έφοδο στις 2 τα ξημερώματα στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής, και διαπίστωσαν σειρά παραβάσεων. Στο χώρο υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες, δεν είχε αναρτηθεί έντυπα ή ηλεκτρονικά η επιγραφή για το μέγιστο αριθμό ατόμων, ενώ στον έλεγχο που διενεργήθηκε κάποιοι θαμώνες δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 

Αναλυτικά, επιβλήθηκαν τα εξής κυρώσεις:

•    10.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών και μη ανάρτηση μέγιστου αριθμού επιτρεπόμενων πελατών,

•    από 300 ευρώ πρόστιμο σε 3 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη ανάρτηση μέγιστου αριθμού επιτρεπόμενων πελατών,

•    σύλληψη και 2.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Έκτος από τη χθεσινή προγραμματισμένη εμφάνιση ο Νίκος Βέρτης θα τραγουδούσε και απόψε Κυριακή, κάτι που δε θα γίνει καθώς ισχύει η επταήμερη αναστολή λειτουργίας. 

Σημειώνεται ότι το κέντρο αρχές Ιούλιου είχε "κατεβάσει ρολά", αδυνατώντας όπως ανέφερε τότε σε ανακοίνωσή του να αντεπεξέλθει στα μέτρα κατά της πανδημίας.  

Πηγή: skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου