Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 60χρονου στην Ηλεία – Συνελήφθη 47χρονος

Τρίτη, 10 Αυγούστου, 2021

Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία το έγκλημα που είχε συμβεί στις 27 Ιουλίου στο Καπελέτο της Ηλείας με θύμα 60χρονο

Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία το έγκλημα που είχε συμβεί στις 27 Ιουλίου στο Καπελέτο της Ηλείας, με θύμα 60χρονο. Για την υπόθεση συνελήφθη 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας και της κλοπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες των ανδρών του τμήματος της Ασφάλειας Ήλιδας, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Πύργου και το τμήμα Βουπρασίας, ο 47χρονος πήγε στο σπίτι του 60χρονου, τον οποίο χτύπησε στο κεφάλι με ένα ξύλινο πόδι καρέκλας, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στη συνέχεια, αφού ερεύνησε όλους τους χώρους του σπιτιού, αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα και τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του θύματος, βρήκαν το ξύλινο πόδι καρέκλας, που χρησιμοποίησε ο δράστης για να κτυπήσει τον 60χρονο, στο οποίο υπήρχαν εμφανή ίχνη αίματος.

Παράλληλα, από την ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού, προέκυψε ότι ο δράστης πήγε και έφυγε από το σπίτι του 60χρονου με ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 3 Αυγούστου, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας εντόπισαν τον 47χρονο σε καφενείο, σε περιοχή της Ηλείας, έχοντας μαζί του ταξιδιωτικό σάκο και να είναι έτοιμος να φύγει από την Ηλεία.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στην Ελλάδα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 28 συλλεκτικά χαρτονομίσματα που αποτυπώνουν την ελληνική δραχμή, 86 συλλεκτικά κέρματα δραχμών, 21 συλλεκτικά νομίσματα, Γερμανίας, Ολλανδίας, Καναδά, Γαλλίας και Ιταλίας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 47χρονου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και μία ξύλινη καρέκλα, καφέ χρώματος, με ίχνη πρόσφατης απόσπασης, ενός εκ των δύο ποδιών.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, από τις αναλύσεις που έγιναν στα εργαστήρια της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπιστώθηκε ότι το ξύλινο πόδι καρέκλας με ίχνη αίματος, που είχε βρεθεί κοντά στον τόπο του εγκλήματος, έφερε κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά και ταίριαζε με το τμήμα που έλειπε από την ξύλινη καρέκλα, η οποία εντοπίστηκε στο σπίτι του 47χρονου.

Επίσης, το δίκυκλο μοτοποδήλατο που βρέθηκε, έφερε, σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα τα χαρακτηριστικά του μοτοποδηλάτου, με το οποίο είχε διαφύγει ο 47χρονος από το σπίτι του θύματος.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, από συγγενικό πρόσωπο του 60χρονου αναγνωρίστηκε ότι τα χαρτονομίσματα δραχμής που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα, ήταν ιδιοκτησίας του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου