Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Ηττα (2-1) για ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο

 Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Εθνικός Κήρυξ

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Μποέμιανς, Νέλσον Ολιβέιρα σε μια προσπάθειά του από το ματς του

Ο Μποέμιανς αποδείχθηκε... υψηλό εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, το γκολ του Ολιβέιρα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 του Δουβλίνου, που δίνει σαφέστατες ελπίδες πρόκρισης στους Θεσσαλονικείς ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς. Ακόμα κι έτσι ωστόσο, το γκολ του Ολιβέιρα στο 78’  είναι εκείνο που του δίνει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Οι παίκτες του Λουτσέσκου μπήκαν μουδιασμένα στο γήπεδο και αδυνατούσαν να απειλήσουν παρότι είχαν την κατοχή. Μάλιστα, τα πράγματα δυσκόλεψαν αισθητά στο 23'. Ο Κουτ με προβολή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Μιχαηλίδη στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει και στο 32’  όμως το γύρισμα του Ελ Καντουρί στον Ολιβέιρα δεν ήταν καλό κι ενώ ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε βγει εκτός φάσης. Δύο λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ είχε νέα καλή στιγμή, όταν ο Ροντρίγκο αυτή τη φορά επιχείρησε ένα δυνατό μακρινό σουτ με το δεξί, με τον Τάλμποτ να διώχνει με τις γροθιές.

Οι Ιρλανδοί «απάντησαν», φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 43’, κρατώντας με σχετική ευκολία το προβάδισμα στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο με το… καλημέρα ο ΠΑΟΚ σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία, όταν ο Ζίβκοβιτς μοίρασε στον Εσίτι, εκείνος έπιασε γεμάτο βόλε με το δεξί, ο Τάλμποτ απέκρουσε ενστικτωδώς, με τον επερχόμενο Καγκάβα να βρίσκει αέρα μέσα στη μικρή περιοχή. Εκεί ήρθε νέα ψυχρολουσία. Και πάλι ο Κουτ στο 53' σούταρε από πολύ μακριά, η μπάλα βρήκε κάπου κι άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Πασχαλάκη για το 2-0. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να αντιδράσει και το πολυπόθητο τέρμα ήρθε τελικά στο 78’. Ο Σβαμπ έκανε σέντρα ακρίβειας με το αριστερό, με τον Ολιβέιρα να πιάνει εκπληκτική γυριστή κεφάλια και να μειώνει σε 2-1. Μάλιστα, αμέσως μετά ο σκόρερ έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-2, στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω, με το 2-1 να διατηρείται μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ (Κιθ Λονγκ): Τάλμποτ, Λάιονς, Κόρνγουολ (82’ Φίνερτι), Κ. Κέλι, Μπρέσλιν, Κουτ (87’ Γουάρντ), Μπάκλι, Ντεβόι (76’ Λέβινγκστον), Μπερτ (88’ Γουίλσον), Τίρνεϊ, Τζ. Κέλι.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλακής, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Βαρέλα. Βιεϊρίνια, Εσίτι (63’ Κούρτιτς), Σβαμπ, Καγκάβα (63’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς (69’ Μουργκ) Ελ Καντουρί (62’ Τζόλης), Ολιβέιρα (82’ Σβιντέρσκι).

Εθνικός Κήρυξ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου