Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Η τροπική θύελλα Elsa κινείται προς την ανατολική ακτή, φέρνοντας την απειλή πλημμύρας σε 50 εκατομμύρια κατοίκους.

 Παρασκευή, 9 Ιουλίου, 2021

Το Manhattan στη Νέα Υόρκη όπου και τοEmpire State Building κατά τη διάρκεια της τροπικής θύελλας Elsa.  Πολλοί δρόμοι έγιναν ποτάμια ενώ υπόγεια γέμισαν νερό.
Timothy A. Clary/AFP via Getty Images

Η θύελλα Elsa αρχικά κτύπησε τη Φλώριδα και τις νοτιοανατολικές Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών.  Η Έλσα κατευθύνεται βόρεια με το μάτι της καταιγίδας να σαρώνει τις ακτές του Delaware, New Jersey, και της Νέας Υόρκης ενώ από χθες βράδυ (Πέμπτη) έφτασε στη Μασαχουσέτη όπου οι δυνατοί άνεμοι και δυνατή βροχόπτωση συνεχίζεται.

Από τις 8 a.m.ET, η Έλσα κινούνταν βορειοανατολικά με 31 μίλια την ώρα με το κέντρο της να βρίσκεται περίπου 90 μίλια νοτιοδυτικά του Montauk Point στη Νέα Υόρκη. Η φονική καταιγίδα ετοίμαζε μέγιστους συνεχείς ανέμους 50 μιλίων την ώρα.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία δήλωσε ότι δεν αναμένει σημαντική αλλαγή στη δύναμη της Έλσα μέχρι την Παρασκευή το βράδυ και ότι η καταιγίδα, η οποία έχει εξασθενήσει από τον πρώτο τυφώνα της ατλαντικής περιόδου του 2021, προβλέπεται να γίνει μετα-τροπικός κυκλώνας μέχρι τη νύχτα.

Η Έλσα αναμένεται να μετακινηθεί στα ανοικτά των βορειοανατολικών ΗΠΑ.  Ακτή μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής πριν κατευθυνθεί προς τις επαρχίες του Ατλαντικού του Καναδά μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου