Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας της ομογενούς Νίας Βαρδάλος

  Δευτέρα, 19 Ιουλίου, 2021

Ευρωκίνηση

Nia Vardalos (Photo Archive: Katomeris, Kostas/Eurokinissi)


ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ.  Στο Βανκούβερ για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας βρίσκεται η ομογενής ηθοποιός Νία Βαρδάλος, η οποία έγινε γνωστή για το ρόλο της ως Τούλα Πορτοκάλος στις ταινίες My Big Fat Greek Wedding. Το «My Big Fat Greek Wedding» έγινε ταινία αφού η επίσης ομογενής η Ρίτα Γουίλσον είδε το έργο και το πρότεινε στον σύζυγό της Τομ Χανκς. Η Βαρδάλος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Βανκούβερ για γυρίσματα με τις πρώην πρωταγωνίστριες του Saturday Night Live,  Ana Gasteyer και Rachel Dratch, αλλά και την Cheyenne Jackson (American Horror Story, 30 Rock), μεταξύ άλλων.

Οταν η Nia μοιράστηκε διασκεδαστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας στο intagram της, έγραψε: «Τα γυρίσματα στο Βανκούβερ είναι σαν μια κατασκήνωση με αλκοόλ». Πολλοί από τους  θαυμαστές της σχολίασαν τα μυώδη πόδια της, ενώ ένας από αυτούς απάντησε σε σχόλιο: «Η Νία είναι πολύ ωραία: Εχει χρυσές γάμπες και απύθμενο χιούμορ».

Η Cheyenne αναφέρει ότι η Rachel Dratch και η Ana Gasteyer έγραψαν και έκαναν την παραγωγή της νέας ταινίας A Clüsterfünke Christmas – θα προβληθεί προσεχώς στους κινηματογράφους-, η οποία χαρακτηρίζεται ως «μια εορταστική παρωδία του τετριμμένου και πανταχού παρόντος παραδοσιακού ρομαντικού εορταστικού είδους τηλεοπτικών ταινιών».

Η Nia Vardalos γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1962 στο Winnipeg της Μανιτόμπα του Καναδά με το όνομα Αντωνία Ευγενία Βαρδάλου (Antonia Eugenia Vardalos). Πήρε το όνομά της από τις γιαγιάδες της Ευγενία και Αντωνία, ενώ και οι δυο γονείς της είναι ελληνικής καταγωγής.

Πολιτογραφήθηκε ως πολίτης των ΗΠΑ στις 20 Απριλίου 1999. Είναι ηθοποιός και συγγραφέας, γνωστή για τις ταινίες Γάμος αλά Ελληνικά (My Big Fat Greek Wedding) (2002), Γάμος αλά Ελληνικά 2 (2016) και I Hate Valentine's Day (2009). Παντρεύτηκε τον γεννημένο στη Νέα Υόρκη τηλεοπτικό ηθοποιό Ian Gomez στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου του Winnipeg. Με τον Ian Gomez (πρώην σύζυγός της )υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι με το όνομα Illaria (γεννημέννη 2007) το 2008.

Η Νία αποφοίτησε από τη Σχολή Υποκριτικής του Πανεπιστημίου Ryerson.

Με πληροφορίες από 2paragraphs και IMBD

Εθνικός Κήρυξ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου