Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Δέσποινα Βανδή: «Τώρα χαμογελάω» – Η πρώτη εμφάνιση στην πίστα μετά τον χωρισμό

  Κυριακή, 18 Ιουλίου, 2021

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση «βόμβα», για πολλούς, για το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα. Ξεκίνησε τις εμφανίσεις της με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην Κύπρο.

Η είδηση πως ύστερα από 23 χρόνια σχέσης και 18 χρόνια γάμου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, σόκαρε πολλούς.

Στην πρώτη της εμφάνιση στην πίστα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν θέλησε να «δείξει» τίποτα. Αλλά τώρα πια όλα… ερμηνεύονται αλλιώς.

Με κέφι, η Δέσποινα Βανδή ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ανέβασε ως stories στο Instagram ο pr manager, Χάρης Σιανίδης.

«Πάμε να περάσουμε μία πολύ όμορφη βραδιά. Εγώ είμαι εδώ για να σας φτιάξω τη διάθεση» είπε η γνωστή τραγουδίστρια σε όσους έσπευσαν στην πρεμιέρα της και στη συνέχεια τραγούδησε «Πως υπάρχει ζωή και μετά από σένα».

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου