Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Χαμός στο Γουέμπλεϊ: Οπαδοί επιχείρησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια

 Δευτέρα, 12 Ιουλίου, 2021

Πολλοί οπαδοί επιχείρησαν να μπουν στο Γουέμπλεϊ χωρίς εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Euro ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο Γουέμπλεϊ μιάμιση ώρα περίπου πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του EURO, καθώς δεκάδες οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στις εξέδρες του γηπέδου χωρίς να έχουν εισιτήρια.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι σεκιούριτι δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους οπαδούς που δεν είχαν εισιτήρια στην κατοχή τους και όσοι επιχείρησαν το «ντου» θέλησαν να περάσουν στις εξέδρες του γηπέδου.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση και σύμφωνα με τα πόσα μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης υπήρξαν συλλήψεις. Η επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη καθώς οι αρχές επισήμαναν ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια ώστε ν’ απομακρυνθούν από τις εξέδρες όσοι μπήκαν με «ντου», χωρίς να έχουν εισιτήρια στην κατοχή τους.

Τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης δίνουν μεγάλη έμφαση στα όσα έγιναν πριν από μισή περίπου ώρα στο Γουέμπλεϊ, εστιάζοντας και στους κανόνες ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού.

Θυμίζουμε ότι μεγάλη ένταση επικράτησε νωρίς το απόγευμα σε κεντρική πλατεία του Λονδίνου αλλά με την επέμβαση της αστυνομίας τα… πνεύματα ηρέμησαν.

O.T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου