Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Γκάνα: Ποδοσφαιριστής σημειώνει δύο αυτογκόλ για να «χαλάσει» στημένο αγώνα

Τετάρτη, 21 Ιουλίου, 2021

Θοδωρής Ακάλεστος

Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Αυτό που συνέβη στην Γκάνα δεν έχει προηγούμενο.

Η υποβιβασμένη Ίντερ Αλαϊζ, φέρεται να «έστησε» την ήττα της σε αγώνα με την Ασάντι  Γκολντ, με το συγκεκριμένο σκορ 5-1, αλλά ένας ποδοσφαιριστής χάλασε τη «μαγιά».

Ο Χασμίν Μπούσα μπήκε αλλαγή στο ματς και σημείωσε επίτηδες δύο τρελά αυτογκόλ, κάνοντας το σκορ 7-0, γιατί όπως δήλωσε είναι κατά του στοιχήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με δική του αποκάλυψη στον ραδιοφωνικό σταθμό Kumasi FM, μετά το τέλος του ματς, χάλασε οικειοθελώς το στοίχημα που είχαν ποντάρει και οι δύο ομάδες. 

«Άκουσα στο ξενοδοχείο, ότι είχαν στήσει το ματς να έρθει 5-1 σε βάρος της ομάδας μου» είπε και συνέχισε:

«Αποφάσισα να το χαλάσω γιατί είμαι ενάντια στο στοίχημα. Υποσχέθηκα στον προπονητή μου, ότι αν με άφηνε να μπω στο ματς ως αλλαγή θα το χάλαγα. Το τεχνικό τιμ με επαίνεσε και το έκανα».

Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν είχε την ίδια γνώμη με το τεχνικό τιμ και ο γκολκίπερ της ομάδας του, ο οποίος μετά το δεύτερο αυτογκόλ, χτύπησε έξαλλος το δοκάρι και λίγο έλειψε να τον πάρει στο κυνήγι.

Φυσικά προκλήθηκε σάλος και η ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε ότι ξεκινά  έρευνα από κοινού με τα πειθαρχικά όργανα και την επιτροπή εγκλήματος με τις δύο ομάδες στο επίκεντρο.

Η αντίπαλη ομάδα πάντως η Ασάντι Γκολντ, ανακοίνωσε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με όσα γράφονται και πως τα πέντε γκολ που σημείωσε ήταν προϊόν σκληρής δουλειάς και ομαδικής προσπάθειας.

«Η Ασάντι Γκολντ, έπαιξε ανταγωνιστικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και οι παίκτες μας σκόραραν πέντε υπέροχα γκολ, μέσα από σκληρή δουλειά και ομαδική προσπάθεια. Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα γιατί ο παίκτης των αντιπάλων έβαλε δύο αυτογκόλ, αφού ήδη ήμασταν μπροστά με πέντε γκολ, 13΄λεπτά πριν το τέλος».

Λέτε να τον κατηγορήσουν στο τέλος, ότι αυτός είχε ποντάρει στα δύο αυτογκόλ;

huffpostgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου