Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ανατροπή στη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς: Πήγαιναν με παρέα στη Σίφνο, την κατέβασε στην Φολέγανδρο.

 Πέμπτη, 22 Ιουλίου, 2021

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο.

Πληροφορίες προερχόμενες από το περιβάλλον της άτυχης 26χρονης, όπως μεταφέρθηκαν στην εφημερίδα “Πελοπόννησος”, φαίνεται ν’ ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς αναφέρουν πως η Γαρυφαλλιά αναχώρησε για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με φίλες και τους συντρόφους τους, με προορισμό το νησί της Σίφνου.

Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, μαζί με τον 30χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της, αποβιβάστηκαν στην Φολέγανδρο.

Μαρτυρία: Ήταν τόσο ήσυχο παιδί, τόσο ήσυχο πλάσμα

“Ήταν ένας άγγελος” είναι τα λόγια οικογενειακής φίλης της αδικοχαμένης 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” περιγράφει το κορίτσι που όπως λέει “μεγάλωσε μαζί με τα δικά μου παιδιά”. Αλλωστε, η Γαρυφαλλιά λόγω της καταγωγής του πατέρας της από το Περιθώρι Αιγιαλείας, περνούσε τα καλοκαίρια της στο χωριό.

“Αυτό το κορίτσι ζούσε μόνο για το διάβασμα. Ήταν τόσο ήσυχο παιδί, τόσο ήσυχο πλάσμα. Πήρε το πτυχίο της φαρμακοποιού και πήγε διακοπές.”

Η γυναίκα όταν πληροφορήθηκε την είδηση, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, μάλιστα πριν ακούσει την τραγική είδηση, όπως λέει, είχε ένα κακό προαίσθημα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν φανταζόταν πως η τυχαία συνάντηση με συγχωριανό της, θα της επιφύλασσε τέτοια δυσάρεστη έκπληξη.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δολοφόνος

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας. Χθες κατά την μεταγωγή του από τον Ανακριτή Νάξου στα κρατητήρια είπε σιβυλλικά “συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς”, με τον δικηγόρο του Γιώργο Βλάχο, σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ν΄αναφέρει, πως “υπάρχει θέμα με την ψυχική κατάσταση του 30χρονου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου