Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Έκλεισαν τα ιταλικά εστιατόρια στο Λονδίνο υπό τον φόβο επεισοδίων

 Δευτέρα, 12 Ιουλίου, 2021

Οι Άγγλοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους του Λονδίνου και καταναλώνουν άφθονη μπύρα και οι Ιταλοί αποφάσισαν να κλειδώσουν τα μαγαζιά τους για χθες.

Οι Άγγλοι είχαν στήσει… πάρτι στους δρόμους του Λονδίνου από νωρίς το πρωί της Κυριακής και εν όψει του μεγάλου τελικού με την Ιταλία. Χιλιάδες Βρετανοί διασκεδάζουν και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, περιμένοντας τον πρώτο τελικό της χώρας τους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που – σύμφωνα με το Sky Italia – οι ιδιοκτήτες των ιταλικών εστιατορίων στο Λονδίνο πήραν την απόφαση να μην ανοίξουν σήμερα τα μαγαζιά τους προκειμένου ν’ αποφύγουν τυχόν… παρατράγουδα από τους Άγγλους οπαδούς εντός της ημέρας…

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως εφαρμόστηκε και το βράδυ του Σαββάτου η γνωστή τακτική διατάραξης του ύπνου του αντιπάλου, με τους Άγγλους να τοποθετούν πυροτεχνήματα κοντά στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή των Ιταλών, δίπλα στο γήπεδο της Τότεναμ.

Ο.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου