Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Ιερέας: Θα μπορούσα να απαγορεύσω την είσοδο στην εκκλησία σε εμβολιασμένους

  Τετάρτη, 5  Μαΐου, 2021

"Τρελός παπάς τον βάφτισε" λέει ο σοφός λαός μας

Ο ιερέας παρουσίασε την μη τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό, ως θέμα ελεύθερης βούλησης που πρέπει να γίνει σεβαστή.Ιερέας: Θα μπορούσα να απαγορεύσω την είσοδο στην εκκλησία σε εμβολιασμένους | tovima.gr

ΟΙερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, ο οποίος  έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τη στάση του απέναντι στα μέτρα κατά του κοροναϊού, παρουσιάζεται ξανά κατά εμβολίου, της χρήσης μάσκας και τεστ, υποστηρίζοντας ότι η επιβολή τους είναι «έργο του διαβόλου».

Σε κήρυγμά του, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής, Των Αγίων Παθών Του Κυρίου, βγάζει λόγο και αναφέρει πως «είναι πολύ εύκολο να απαγορεύσω την είσοδο σε όσους πιστούς έχουν εμβολιαστεί, φορούν μάσκα και κάνουν τεστ κοροναϊού, και να γίνει εδώ επανάσταση…. αλλά αυτο δεν είναι λόγος του Θεου».

Για τον ίδιο η επιβολή των μέτρων προστασίας κατά του κοροναϊού, είναι «καταδυνάστευση», «φασισμός» και «έργο του διαβόλου».

Με την δική του λογική, μάλιστα επιχείρησε να παρουσιάσει την μη τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού, ως θέμα ελεύθερης βούλησης που πρέπει να γίνει σεβαστή συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Θεός λέει: Σας αγαπώ όλους… Κάντε ό,τι θέλετε».

Ο ιερέας γνωστοποιεί, επίσης στους πιστούς, πως «η Ανάσταση θα γίνει κανονικά», τα μεσάνυχτα και όχι στις 9.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου